Μετέτρεψε το ντέρμπι σε περίπατο το Δειλινό.


Στο παιχνίδι που ξεχώριζε στην 9η αγωνιστική του τοπικού πρωταθλήματος ανδρών της ΕΚΑΣΚ, το Δειλινό μετέτρεψε το ντέρμπι σε περίπατο  με τον Χάνδακα, επικρατώντας με 74-59, "χωρίς την κολόνα του", τον Κ.Κωτούλα, σημειώνοντας την τέταρτη σερί νίκη του, αποτελώντας τον βασικό αντίπαλο του Κύδωνα.

Η ομάδα του Πέτρου Κουμιανάκη, αγωνίστηκε χωρίς το ¨μεγάλο του αστέρι" τον Κ. Κωτούλα, που απουσιάζει στην ιδιαίτερη πατρίδα του, δεν δυσκολεύτηκε να διατηρήσει το προβάδισμα που πήρε απο την αρχή και θέλησε να το διατηρήσει σε όλον τον αγώνα και έχοντας πολλά κέφια και παράλληλα περισσότερες λύσεις,  επικράτησε πιο εύκολα από όσο δείχνει το τελικό σκορ, τελειώνοντας  το ματς εμφατικά με 74-59.

Ο Κώστας Μουδάτσος βρέθηκε σε πολύ καλή βραδιά και ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του ματς, σ ένα παιχνίδι που ολοι οι παίκτες του Δειλινού διακρίθηκαν, ενώ ο Γιάννης Βισκαδουράκης και ο Παπδάκης ήταν αυτοί που ξεχώρισαν απο την ομάδα του Γ.Κόκκινου, που έκανε ένα βήμα πίσω.



Α.Ο. Δειλινό - Χάνδακας Γ.Σ. 74-59
Δεκάλεπτα: 17-07, 34-24(ημίχ.), 56-40, 74-59

Α.Ο. Δειλινό(Κουμιανάκης): Χριστοδουλάκης 10, Βισκαδουράκης Γιώργος 2, Φασουλάκης 6, Παπαδογιαννάκης 7, Συντιχάκης 10(2), Μπουντούρογλου 12(1), Μπόχτης 4, Μουδάτσος 23(1)
Χάνδακας Γ.Σ.(Κόκκινος): Τζούμας, Πηρουνάκης, Παπαδάκης 14, Βαλαμούτσουνος 4, Μεταξωτός 3, Αλετράς 4, Μυλωνάς, Σηφάκης 6, Βισκαδουράκης Γιάννης 20, Καλής, Νίκας 8(1)
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.