"Σούπερ" ανατροπη στο τέλος και νίκη της Μεσσαράς στην Ιεράπετρα!


Πολύ μεγάλο διπλό ψυχολογίας της Μεσσαρας, που εκανε επική ανατροπή στην Ιεράπετρα, που αν κι έχανε με 55-54, στο 30 ", με "ρεσιτάλ" σε άμυνα (και εκμεταλευόμενη το μπλακ άουτ κυρίως) και επίθεση εκανε ένα σερί 17-02 !!! και πήρε την νίκη με 71-57, στην 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος Ανδρών ΕΚΑΣκ.

Σε ένα "χορταστικό", όσο και ανατροπές, παιχνίδι, όπου οι δύο ομάδες προσέφεραν "σκορ και θέαμα" στους φιλάθλους που το παρακολούθησαν, η Μεσαρά εκανε "επική" ανατροπή στο τελευταίο δεκάλεπτο και απο ένα παιχνίδι αγχωτικό και με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, όσον αφορά την εξέλιξη του σκορ, μετατράπηκε στην 4η περίοδο σε..ωραία απογευματινή βόλτα στην όμορφη Ιεράπετρα, για τους Μεσσαρίτες.

Κάτι τέτοια αποτελέσματα μετρούν στην ψυχολογία των δυο ομάδων (αντίστροφα για την κάθε μια) και χάρη σε αυτά, οριοθετούν τους στόχους για την συνέχεια που για την Μεσαρά, σημαίνει είσοδο στην τετράδα, ενώ για τους γηπεδούχους, έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι αποτελεί "αυτοκτονία, αυτοχειρία, έβγαλε μόνη της τα μάτια της" και οτι άλλο έχει η πλούσια Ελληνική γλώσσα σε χαρακτηρισμούς.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τους γηπεδούχους,που πήραν το προβάδισμα απο την αρχή και το διατήρησαν με άνεση έως το ημίχρονο. (15-08, το δεκάλεπτο και 3528, το ημίχρονο).

Το συγκρότημα του Δ.Νασούφη αντέδρασε στην επανάληψη και αρχικά μείωσε στον πόντο στην τρίτη περίοδο (55-54).

Στην τελευταία περίοδο οι παίκτες του Δ.Κορνιωτάκη, έπαθαν "μπλακ άουτ", σημείωσαν μόλις δυο πόντους σε δέκα λεπτά, η Μεσαρά εκμεταλευόμενη τον επιθετικό οίστρο του Κατσαμπρακάκη που σημείωσε 32 πόντους συνολικά, πανηγύρισε την πέμπτη της νίκη στο πρωτάθλημα.



Α.Ο.ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ-ΓΑΣ ΜΕΣΣΑΡΑΣ 57-71
Δεκάλεπτα: 15-08,35-28 (ημίχ.),55-54,57-71                           
Διαιτητές: Βαλούρδος-Μαραγκάκης

Α.Ο.ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ(Δ.ΚΟΡΝΙΩΤΑΚΗΣ): Παπαδάκης 11(1),Γιαννακουδάκης,Πλακογιαννάκης,Παναγιωτάκης,Κοροβέσης 7, Καναβάκης 2,Κολοβός,Κορνάρος,Γαϊτανάκης 20(4),Ματζαράκης 10, Αγγελόπουλος,Ανδροβιτσανέας 7.

ΜΕΣΣΑΡΑ(Δ.ΝΑΣΟΥΦΗΣ): Παπαγρηγορίου 2,Χαλκιαδάκης 0, Δαριβιανάκης 2, Καμπιτάκης 5, Κολουτζάκης 14(2), Κατσαπρακάκης 32(3), Κτιστάκης 8(1),Στεφανουδάκης 8.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΜΕΣΣΑΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΟΥΤΣ ΝΑΣΟΥΦΗ