Σημαντική νίκη για την Πεδιάδα, μέσα στο Αρκαλοχώρι (επι της νεανικής ομάδας του Μ.Καλϊτζακη), σημείωσε η ομάδα της Χερσονήσου, καταβάλλοντας την τοπική ομάδα με 53-72 για την 2η αγωνιστική ( σύμφωνα με το πρόγραμμα), του πρωταθλήματος Ανδρών ΕΚΑΣΚ, κάνοντας το καλύτερο δώρο στον προπονητή της ομάδας Μ.Κανάκη, που ει χε την ίδια μέρα τα γενέθλιά του.
Αυτήν την φορά, το αποτέλεσμα για την ομάδα του Μ.Κανάκη, ήρθε σχετικά ο εύκολα και με πολυφωνία στην επίθεση, αλλά ουσιαστική σημασία είχε η νίκη αυτή καθεαυτή,έχοντας πάρει "ώθηση" , οφείλοντας ίσως να πάρουν μελλοντικά και αποτέλεσμα με ομάδα εκείνων των θέσεων, που θεωρούνται διεκδικητές της ανόδου.
Από την άλλη η ομάδα του Μ.Καλαϊτζακη, που κάνει ένα νέο ξεκίνημα φέτος με νεαρά παιδιά, έχει στόχο αρχικό την αποκομιδή εμπειριών.
Αναγέννηση - Πεδιάδα 53-72
Δεκάλεπτα: 17-20, 27-41 (Ημίχ.), 38-56, 53-72
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΣΑ (ΚΑΛΑΪΤΖΑΚΗΣ): Μαυρίκος 9 (1), Κοκολάκης 9 (1), Μεσσανάκης 1, Μαργελάκης, Ιωαννίδης, Τσίλι, Παπαδάκης 6, Κουστουράδης 4, Λαμπράκης, Χελιδώνης 13 (2), Μαγκούφης 11, Χατζηκωσταντίνου.
ΠΕΔΙΑΔΑ ΑΟΧ (ΚΑΝΑΚΗΣ): Θεολογίτης 2, Συντιχάκης 8 (2), Συλιανός, Κουτρούλης 12, Αποστολίδης 21 (3), Βολιτάκης, Δράγαζης 11 (1), Καπετανάκης 5 (1), Ρεντούμης 13, Φουτζόπουλος
ΠΕΔΙΑΔΑ ΑΟΧ (ΚΑΝΑΚΗΣ): Θεολογίτης 2, Συντιχάκης 8 (2), Συλιανός, Κουτρούλης 12, Αποστολίδης 21 (3), Βολιτάκης, Δράγαζης 11 (1), Καπετανάκης 5 (1), Ρεντούμης 13, Φουτζόπουλος
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου