Νικητής στο ντέρμπι η Ακαδημία Ρεθύμνου.


Στο πρώτο Κρητικό ντέρμπι τη χρονιάς, για την 7η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, η Ακαδημία Ρεθύμνου, έχοντας μεγάλο όπλο την άμυνα, επικράτησε στο Ρέθυμνο, επι του Εργοτέλη με 66-57 και τώρα  αντιμετωπίζει με μεγαλύτερη αισιοδοξία την δύσκολη συνέχεια.

Με τον κόσμο στο πλευρό της και έχοντας ουσία στο παιχνίδι της η ομάδα του Β.Θεοδωρουλάκη, πραγματοποίησε  το restart στην κατηγορία μετά απο τα αρνητικά αποτελέσματα τις τρεις προηγούμενες Κυριακές.

Η ομάδα του Β.Θεοδωρουλάκη έπαιξε εξαιρετική άμυνα "βραχυκυκλώνοντας", τους παίκτες του Γ.Μακράκη (που παρατάχθηκε ελλειπή),  που δεν είχαν το αντίδοτο να  σπάσουν την άμυνα των γηπεδούχων, που στο τέλος πανηγύρισαν την πιο μεγάλη νίκη τους, στην (σύντομη) ιστορία τους.

Κορυφαίος σκορερ της Ακαδημίας ο νεαρός Μαραγκάκης, που σημείωσε 19 πόντους, ενώ τον ακολούθησαν οι Κριθινάκης Μπαλάφας,  και Χρυσουλάκης, χωρίς όμως να υστερήσει σε απόδοση κανείς.

Ο Α.Ξενάκης που αγωνίστηκε με προστατευτική μάσκα λόγω του κατάγματος στη μύτη, μαζί με τους Σακελαράκη, Σκαρλάτο και τον κορυφαίο σκορερ Αρναουτάκη, ήταν αυτοί που σήκωσαν το επιθετικό βάρος στους "κιτρινόμαυρους", που έκαναν ένα "βήμα πίσω" στην πραγματοποίηση των στόχων τους.


Ακαδημία Ρεθύμνου -Εργοτέλης 66-57
Δεκάλεπτα: 22-16, 39-32 (ημίχ.), 52-47, 66-57.
Διαιτητές:  Τσάτσης-Γαρίνη

Ακαδημία Ρεθύμνου (Θεοδωρουλάκης): Κριθινάκης 13 (2), Σκεμπής, Μαραυγάκης 4, Χρυσουλάκης 11 (2), Μαραγκάκης 19 (1), Σταμούλης 5 (1), Νταλιάνης 2, Μπαλάφας 12, Κωνσταντίνου, Δουλγεράκης.
Εργοτέλης (Μακράκης): Καρακωνσταντάκης 8 (1), Χαλκιαδάκης, Ξενάκης 10 (1), Χαρωνίτης, Σακελλαράκης 10 (2), Σκαρλάτος 10 (1), Βασιλειάδης, Μπουμπάρης, Αρναουτάκης 13, Κομψέλης, Καραλής 6.



Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.