Άνετα ο Κύδων το "5 στα 5".


Κανένα πρόβλημα δεν αντιμετώπισε, ο Κύδων, ο οποίος στο κλειστό του Κλαδισού, επικράτησε με άνεση, της Αναγέννησης με 61-43, σε ένα παιχνίδι που τα πράγματα είχαν ξεκαθαρίσει στο τρίτο δεκάλεπτο (45-33), για την 6η στροφή του πρωταθλήματος Ανδρών της ΕΚΑΣΚ.

Έτσι η ομάδα του Κώστα Σδράκα έφτασε τις πέντε νίκες σε ισάριθμους αγώνες, μένοντας δυνατά στην διεκδίκηση της πρωτιάς, μια εβδομάδα πριν την μεγάλη σύγκρουση, με τον Χάνδακα στο Λίντο.

Η Αναγέννηση με την σειρά της ήταν αξιόμαχη και με την λήξη του ημιχρόνου, κατάφερε να μπει στο παιχνίδι (27-23), κάπου εκεί όμως η έλλειψη επιλογών και κόπωσης ήταν ο ανασταλτικούς παράγοντας για κάτι καλύτερο.

Ο Αλεξίου για ένα ακόμα παιχνίδι ήταν ο οδηγός της νίκης για τους νικητές, ενώ ο Χελιδώνης με 14 πόντους ο κορυφαίος των φιλοξενούμενων.

Κύδων-Αναγέννηση   61-43
Δεκάλεπτα: 18-10, 27-23 (ημίχ.), 45-33, 61-43.

Κύδων (Κ.Σδράκας): Βλάχάκης, Σταμούλος 3, Κατσαμάνης, Παπαμαστοράκης 16(2), Θεριάκης, Πούρος, Κοντογιάννης, Αδοντακης 2, Μπερτίδης, Αλεξίου 24 (1), Λιονάκης 4, Τσαμπας 12.
Αναγέννηση (Μ.Καλαϊτζάκης): Μαυρίκος 2, Κοκολάκης 6, Λεμονίδης, Καναιαδάκης, Ιωαννίδης, Μακράκης 11(2), Τσίλι, Κουτσουράδης, Χρηστάκης, Χελιδώνης 14 (2), Μαγκούφης 4(1), Χατζηκωσταντίνου 6.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

aneta den les tpt...treno