Oκτώ αθλητές της Ιεράπετρας,σε καμπ στο Λουτράκι.

Αναχωρούν το Σάββατο 21/6/14 για το Λουτράκι, οι 8 νεαροί αθλητές της Ιεράπετρας που θα συμμετέχουν στο ELITE BASKETBALL CAMP 2014. Η συνεργασία του Α.Ο.Ι. με την ΤΝΒΑ GREECE συνεχίζεται και αυτόν τον χρόνο, με τον σύλλογο να στέλνει φέτος στο Λουτράκι τους παρακάτω αθλητές του:
Παναγιωτάκη Γιώργο (1998), Καναβάκη Ιωάννη (1998), Γιαννακουδάκη Ραφαήλ (1998), Πλακογιαννάκη Μάνο (1999), Σφυράκη Κων/νο (1999), Μπαντήλα Γιώργο (1999), Προϊστάκη Θανάση (1999) και Μούτσα Κλοντιάν (2001).

Να υπενθυμίσουμε ότι η πετυχημένη συμμετοχή των παιδιών του Α.Ο.Ι στο αντίστοιχο περσινό camp, ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο , αφού τέσσερα παιδιά (Καραλάκης, Γαϊτανάκης,Αγγελόπουλος, Παπαδάκης) επιλέχθηκαν στην ELITE TEAM II και θα ταξιδέψουν στις Η.Π.Α. σε λίγες μέρες, όπου θα συμμετέχουν σε αγώνες και προπονήσεις στο CLEVELAND, αποκομίζοντας τεράστιες εμπειρίες μπασκετικής (και όχι μόνο) ζωής.

Περισσότερες λεπτομέρειες για το υπερατλαντικό ταξίδι των παιδιών μας, σε νεότερη ανάρτηση, καθώς θα πλησιάζουμε στην αναχώρησή τους.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.