Παπαμακάριος | Το Chania Basketball Camp θα είναι ακόμα πιο βελτιωμένο φέτος.

Ανυπόμονος και ταυτόχρονα, χαρούμενος που και φέτος το καλοκαίρι θα έχει τη δυνατότητα  να διδάξει (μαζί με τους συνεργάτες του) τα μυστικά του μπάσκετ, παρουσιάζεται με δηλώσεις του, ένας από τους διοργανωτές του 2ου Chania Basketball Camp, ο Μανώλης Παπαμακάριος. 
Ο Μανώλης Παπαμακάριος τονίζει ότι φέτος το Καμπ θα είναι σαφώς πιο βελτιωμένο και οργανωτικά πιο άρτιο, γεγονός που θα διευκολύνει το έργο των προπονητών και θα ικανοποιήσει στο έπακρον, τα παιδιά που θα συμμετάσχουν σε αυτό.

Ο Μανώλης Παπαμακάριος δήλωσε:

Eίναι η δεύτερη χρονιά που διοργανώνουμε, μαζί με το ν Ανδρέα και τον Γιώργο, το Chania Basketball Camp. Φέτος θα έχουμε καλύτερη οργάνωση, ενώ μας δίνει ώθηση το γεγονός ότι και τις 5 ημέρες, οι προπονήσεις θα γίνονται στο κλειστό του Κλαδισού.  Τα προγράμματα προπόνησης θα είναι δύο. Το πρωί θα προπονούνται οι μικροί ηλικιακά αθλητές και το απόγευμα, τα παιδιά μεγαλύτερης ηλικίας. Μεγάλος μας στόχος είναι η βελτίωση των βασικών του μπάσκετ για όλα τα παιδιά που θα συμμετάσχουν στο Καμπ.

Φέτος υπήρξε ενίσχυση στο προπονητικό team,  με τους έμπειρους και ικανούς τεχνικούς, Γιάννη Γερεουδάκη και Θανάση Γιαπλέ. Επίσης, στο προπονητικό team εντάχθηκε μια από τις καλύτερες Ελληνίδες παίκτριες η Ρία Πατεράκη. Μαζί τους, ο Λευτέρης Θεοδωράκης, ένας από τους πλέον φερέλπιδες Κρητικούς προπονητές .

Σας περιμένουμε όλους να περάσουμε 5 υπέροχες ημέρες, γεμάτες γνώση και μπάσκετ!
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.