Κούκλα" τα "Δυο Αοράκια" εν όψει Πανευρωπαϊκού Νέων (Photos).


Ολοκληρώθηκαν στο τέλος της εβδομάδας οι εργασίες, στα “Δύο Αοράκια” προκειμένου να είναι έτοιμο για το πανευρωπαϊκό μπάσκετ των ανδρών, οι εργασίες αναβάθμισης του ξύλινου δαπέδου (παρκέ),  αλλάζοντας εντελώς το προφίλ του, και τον καθιστούν έναν χώρο υπερσύγχρονο λειτουργικό, για αγώνες πολυ υψηλού επιπέδου.
Άλλο γήπεδο δείχνει το κλειστό  “Δύο Αοράκια”, μετά την ολοκλήρωση των εργασιών (τρίψιμο), του  ξύλινου δαπέδου (παρκέ), αναβαθμίζοντας το κλειστό Γυμναστήριο σε ένα απο απο τα πιο υπερσύγχρονα κλειστά όχι μόνο της Ελλάδας άλλα και της Ευρώπης γενικότερα, ενώ ταυτόχρονα η πόλη μας έχει και επίσημα  πλέον ένα σύγχρονο  αθλητικό κέντρο, που θα αποτελεί την  καρδιά του αθλητισμού για τα περισσότερα ομαδικά και όχι μόνο αθλήματα. 

Η αναβάθμιση του κλειστού αποτελούσε ένα στοίχημα της Δημοτικής Αρχής, της ΕΚΑΣΚ και της ΕΟΚ γενικότερα, που βλέπει οτι το Ηράκλειο αποτελεί ένα απο τους λίγους χώρους υποδοχής πολυ μεγάλων διεθνών διοργανώσεων στην χώρα μας, καθώς το κλειστό αποτελεί έναν χώρο σύγχρονο και λειτουργικό, με όλες τις ανέσεις και τις υποδομές.

Αλλωστε η παρουσία την περασμένη εβδομάδα των αξιωματούχων της ΕΟΚ, του Γ.Γ.  κ. Π.Τσαγκρώνη, και της κυρίας Προκοπίου, είχε σκοπό την επίβλεψη και των τελευταίων λεπτομερειών πριν την μεγάλη διοργάνωση για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών το οποίο θα διεξαχθεί στο νησί μας από τις 8 έως τις 20 Ιουλίου με τη συμμετοχή 20 κορυφαίων εθνικών ομάδων, εκδήλωση που αν μη τι άλλο αποτελεί διαφήμιση για το νησί μας και πρόκληση για φιλοξενία, ακόμα μεγαλύτερων διεθνών διοργανώσεων.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να τονιστεί η τεράστια προσπάθεια που κατέβαλαν εδώ και εννέα μήνες (και ακόμα περισσότερο τώρα τις τελευταίες ημέρες), η προσπάθεια των ανθρώπων της ΕΚΑΣΚ, δια του προέδρου τους κ.Μπάμπη Μαρκάκη και του αντιπροέδρου του κ .Βαγγέλλη Γιαννουλάκη, για να φτάσουμε σε αυτό το σημείο, που αποτελούσε ένα "μικρό γεφύρι της Αρτας" για αυτούς η αναβάθμιση του παρκέ.

Οι φωτογραφίες όπως τις παρουσίασε η εταιρία κατασκευής "Sports Solutions" , που είχε την ευθύνη της αναβάθμισης του παρκέ,  σήμερα Σάββατο 21 Ιουνίου 2014






Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.