Στην τελική το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών- ποιοι είναι οι όμιλοι.


Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι προετοιμασίες  για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών το οποίο θα διεξαχθεί στο νησί μας από τις 8 έως τις 20 Ιουλίου με τη συμμετοχή 20 κορυφαίων εθνικών ομάδων.
Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στο Ηράκλειο και στο Ρέθυμνο με τους ομίλους να έχουν διαμορφωθεί ως εξής :

Οι όμιλοι του Πανευρωπαϊκού Νέων Ανδρών:

Α' Όμιλος: Λιθουανία, Λετονία, Ελλάδα, Μ. Βρετανία, Ουγγαρία.
Β' Όμιλος: Σουηδία, Σλοβενία, Ισπανία, Γερμανία, Σερβία.
Γ' Όμιλος: Μαυροβούνιο, Τουρκία, Ιταλία, Τσεχία, Κροατία.
Δ' Όμιλος: Ισραήλ, Γαλλία, Βουλγαρία, Πολωνία, Ρωσία.

Οι αγώνες του 4ου ομίλου θα πραγματοποιηθούν στο κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» του Ρεθύμνου.

Οι αγώνες για τους υπόλοιπους ομίλους θα πραγματοποιηθούν στο κλειστό γυμναστήριο του Πανεπιστήμιου στο Ηράκλειο  και στο Νέο κλειστό γυμναστήριο «2 Αοράκια».

Από 3 έως 5 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό γυμναστήριο «2 Αοράκια» Τουρνουά Προετοιμασίας  με τη συμμετοχή της Εθνικής μας ομάδας και των αντίστοιχων συγκροτημάτων της Γαλλίας της  Ισπανίας και της Τσεχίας.

Την αισιοδοξία και την βεβαιότητα του  ότι ο κόσμος της Κρήτης θα αγκαλιάσει την διοργάνωση εξέφρασε με δήλωση του ο Γ.Γ. της ΕΟΚ κ. Τάκης Τσαγκρώνης : 

«Η Κρήτη έχει συνολικά αγκαλιάσει το μπάσκετ. Είναι πάντα πρόθυμη κι έχει αποδείξει πως έχει την ικανότητα να πραγματοποιεί σπουδαία αθλητικά γεγονότα. Το πρώτο 20ημερο του Ιουλίου,  Ηράκλειο και Ρέθυμνο θα αποτελέσουν  το επίκεντρο του ευρωπαϊκού μπάσκετ, και καλούμε τον κόσμο να γεμίσει τα γήπεδα και να δώσει το δικό του ξεχωριστό χρώμα στην διοργάνωση».

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.