Νικητής στα καρφώματα ο Χαραλαμπόπουλος!(Video)


Ένας από τους σημαντικότερους εκπροσώπους της «nouvelle vague» του ελληνικού μπάσκετ αναδείχθηκε νικητής στον διαγωνισμό καρφωμάτων του All Star Game των νέων.Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος του Παναθηναϊκού, είναι άλλος ένας αθλητής με καταγωγή από την Κρήτη καθώς η μητέρα του είναι Ηρακλειώτισσα.
 Ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού Βασίλης Χαραλαμπόπουλος επικράτησε στον τελικό με 48/44 βαθμούς, ενώ ο έτερος φιναλίστ, Κώστας Μήτογλου συγκέντρωσε 48/43.

Στον προκριματικό ο Χαραλαμπόπουλος μάζεψε επίσης 48/43 βαθμούς, έναντι 41/44 του Μήτογλου, ενώ ο Δημήτρης Αγραβάνης συγκέντρωσε 44/41 βαθμούς και ο Ιωάννης Παπαπέτρου 48/-

Χαραλαμπόπουλος: Εγώ δεν είμαι... dunker! 

Ο νικητής του διαγωνισμού καρμάτων του All Star Game Nέων, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος δήλωσε:
 «Πρώτα και πέρα απ' όλα χαίρομαι που βρίσκομαι εδώ και συμμετέχω σε αυτή τη γιορτή του μπάσκετ, που μας επιτρέπει κιόλας να ξεφεύγουμε από την καθημερινότητα. Είχα στο νου να κάνω δύο καρφώματα, αλλά αυτή η διαδικασία απαιτεί δουλειά κι εγώ δεν είμαι dunker. Προετοιμάστηκα λίγο τις τελευταίες μέρες, αλλά δεν θα έλεγα ότι... έλιωσα κιόλας στην προπόνηση! Ευτυχώς στον Παναθηναϊκό έχω συμπαίκτες που... κάτι σκαμπάζουν από καρφώματα, όπως ο Τζέημς Γκιστ τον οποίο ανυπομονώ να αντιμετωπίσω αύριο».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.