21o All Star Game | Ο Ζανιδάκης τους έβαλε τα τρίποντα και τα... γυαλιά!


Στον διαγωνισμό των τριπόντων των νέων η έκπληξη είχε χανιώτικη υπογραφή και λέγεται Παναγιώτης Ζανιδάκης. Ο μαθητής του Γενικού Λυκείου Νέας Κυδωνίας Χανίων όχι μόνο προκρίθηκε στον τελικό, αλλά επικράτησε κιόλας και συνάμα απέκτησε το δικαίωμα συμμετοχής στον αντίστοιχο διαγωνισμό του αυριανού All Star Game.
Στον προκριματικό αγώνα πρώτευσαν με 14 βαθμούς και προκρίθηκαν στον τελικό ο Ζανιδάκης, ο Βασίλης Τολιόπουλος και ο Λευτέρης Μποχωρίδης έναντι 13 του Δημήτρη Σταμάτη και του Νίκου Χουχούμη, 12 του Γιάννη Χατζηνικόλα και 9 του Μιχάλη Λιάπη.

Στον τελικό o Ζανιδάκης επικάτησε με συγκομιδή 14 βαθμών , γνωρίζοντας την αποθέωση από το κοινό, αλλά και από τους υπόλοιπους παίκτες. Δεύτερος κατατάχθηκε ο Μποχωρίδης με 13 και τρίτος ο Τολιόπουλος με 12.

 «Είμαι ευτυχισμένος, αλλά και συγκινημένος για τη νίκη που κατάφερα εδώ στην πόλη μου Δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που έγινε και το απολαμβάνω πολύ» τόνισε ο νικητής του διαγωνισμού Παναγιώτης Ζανιδάκης που τόνισε επίσης: «Αισθάνομαι σαν να ζω ένα όνειρο, που ποτέ μου δεν περίμενα να βγει αληθινό. 

Είμαι ενθουσιασμένος από τη νίκη μου απέναντι σε τέτοιους παίκτες. Εκανα συχνά προπόνηση για να μπορέσω να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις του διαγωνισμού και οι προπονητές μου πίστευαν ότι θα μπορούσα να νικήσω. 

Ημουν βεβαίως και λίγο τυχερός, ενώ με βοήθησαν πολύ οι Χανιώτες που βρέθηκαν στις εξέδρες. Την ώρα που σουτάρεις, δεν σκέφτεσαι τίποτε, αλλά εγώ χάνω επίτηδες τρία σουτ στην αρχή για το   γούρι»!

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.