Γ΄Εθνική | "Πέταξε" απο την Ν.Σμύρνη ο Ηρόδοτος.


Υψηλές πτήσεις για τον Ηρόδοτο που "έκοψε τα φτερά" του Ικάρου στην Ν.Σμύρνη, επικρατώντας με 75-61, έχοντας σταθερά το προβάδισμα σε όλη την διάρκεια, για την 19η αγωνιστική, στον 2ο όμιλο του Νότου. 
Η ομάδα του κόουτς Δημητριάδη μπήκε απο την αρχή δυνατα στο παιχνίδι, παίρνοντας διαφορά εννέα πόντων στην πρώτη περίοδο (24-15) και παρά την αντίδραση των γηπεδούχων στην δεύτερη περίοδο (που με επι μέρους σκορ 18-10, μείωσαν στον πόντο την διαφορά στο ημίχρονο 33-34), έδειξαν αποφασισμένοι να μην αφήσουν το ροζ φύλλο στην Αττική και με εξαιρετική απόδοση στο δεύτερο μέρος, πήραν εμφατική νίκη με 75-61.

Τσερκιτζόγλου, Αλεξίου και Γεωργούτσος, οι οδηγοί της νίκης για την ομάδα της Αλικαρνασσού, ενω ο πρώην πάικτης του ΟΦΗ Α.Συριτσατίδης, ήταν ο καλύτερος της ομάδας του.

Ίκαρος Ν.Σμ. – Α.Ο.Ν.Α Ηρόδοτος 61-75
Δεκάλεπτα: 15-24, 33-34(ημίχ.), 51-58,61-75.

Ίκαρος Ν.Σμ. (Μακρυδήμας Παν.-Τσεπέλης Βαγγ.): Σημαιόπουλος 4, Αθανασίου 9(3), Λυγγερίδης 4, Κανέλλης 3(1), Μπουρτσουκλής 2,  Ντεφούδης 7(1), Συριστατίδης  25(2), Βουρλίτης  4, Μπελίτσης 3(1), Δρίβας
Ηρόδοτος (Δημητριάδης): Αλεξίου 17(1), Βαμβακάς 7, Μαϊστρέλης 3(1), Γεωργούτσος 16, Τσερκιτσόγλου 25(5), Παπασταματάκης 1, Αντωνιάδης, Βαρνάβας 4, Μαυρόπουλος 2, Χαρατσής

Ο Μ.Δημητριάδης, τόνισε στην ιστοσελίδα της ομάδας του:

«Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί ήταν συγκεντρωμένοι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Βρήκαμε ρυθμό στην επίθεση και στην άμυνα ήμασταν πολύ καλοί. Είπαμε κάποια πράγματα μέσα στην εβδομάδα για το παιχνίδι και οι παίκτες μου τα εκτέλεσαν κατά γράμμα. Κερδίσαμε μια ομάδα με πολύ ισχυρό ρόστερ.»
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.