Α2 Γυναικών | Λύγισε απο την ΦΕΑ ο Ηρόδοτος.


Σε μια εξ αρχής δύσκολη αποστολή, ο Ηρόδοτος αν και πάλεψε ηττήθηκε τελικά στο κλειστό Αλικαρνασσού απο την ΦΕΑ με 62-70, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής για τον όμιλο του Νότου, της Α2.
Η ομάδα του Αλέξη Χριστοδούλου πλήρωσε ουσιαστικά το κακό πρώτο ημίχρονο και τις μακροχρόνιες ελλείψεις, που στοιχίζουν σε βάθος χρόνου, καθώς είδε τις φιλοξενούμενες, να αποκτούν προβάδισμα εννέα πόντων απο το ημίχρονο.

Οι όποιες προσπάθειες αντίδρασης στην επανάληψη δεν έφεραν αποτέλεσμα με το παιχνίδι να ολοκληρώνεται στο -8 (62-70).

Για τον Ηρόδοτο συγκινητική και πάλι η Ρούλα Γιαλιτάκη με 27 πόντους και πολύ καλή η Ντίνα Φωτιάδη με 18. 
Η Πλούμπη ήταν κορυφαία  με 24 πόντους, ενώ εξαιρετική παρουσία είχαν οι ψηλές Μοίρα, Μακρυνίκα, Ανωγειαννάκη, για την ΦΕΑ. 

Α.Ο.Ν.Α Ηρόδοτος – ΦΕΑ 62-70
Διαιτητές: Κουτσοδήμος, Ρίζος
Δεκάλεπτα: 14-15, 26-35 (ημίχ), 41-51, 62-70

Α.Ο.Ν.Α Ηρόδοτος (Χριστοδούλου): Γιαλιτάκη 27(3), Βαρελτζή, Νισταζάκη 4, Σακουλάκη, Κοιλάδη 6, Γαλανάκη, Γιαλαμά, Δανδουλάκη, Μαθιουδάκη 7(1), Ζιώγου, Λαζάι, Φωτιάδη 18

ΦΕΑ (Τσίκληρας): Κουτσαυγούστη 2, Χριστακοπούλου 6(2), Σπίνου, Μοίρα 16,  Χαϊμάνδου, Πλουμπή 24(4), Μιχαήλ, Ανωγειανάκη 13,  Τσικουδή,  Μακρυνίκα 9.

Ο Αλέξης Χριστοδούλου, επισήμανε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας του:

«Σήμερα αντιμετωπίσαμε μια πολύ ποιοτική ομάδα. Είχα τονίσει ότι έχει 3 παίκτριες που είναι στο Top-10 των πρώτων σκόρερ και σήμερα απέδειξαν  για ποιο λόγο είναι εκεί. Δεν μπορέσαμε να καταπολεμήσουμε το pick και τις συνεργασίες με την Πλούμπη.
Τακτικά στην ζώνη μας χτύπησαν με δεύτερα σουτ και γενικότερα ήταν μια ομάδα που αντέδρασε σωστά σε ότι και αν παίξαμε στην άμυνα.
Θεωρώ ότι κάναμε μια καλή επιθετική εμφάνιση σκοράροντας 62 πόντους, από την άλλη δεν μπορέσαμε να ελέγξουμε τα περιφερειακά σουτ και δεχτήκαμε 70.
Είμαι ικανοποιημένος από την εμφάνιση που έκαναν τα κορίτσια. Ξέρουμε ότι η ομάδα έχει κάποιες ελλείψεις και γιαυτό το λόγο υστερούμε σε κάποια πράγματα.
Προσπαθούμε να τα καλύψουμε αλλά σήμερα δεν μας βγήκε. Θα μπορούσαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι αν οι αντίπαλοί μας δεν έπαιζαν καλά.
Όμως έπαιξαν ένα καλό παιχνίδι και κέρδισαν δίκαια. Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες για το θέαμα που προσέφεραν, με ωραίες φάσεις και είχε ενδιαφέρον για τον κόσμο που παρακολούθησε. Στα επόμενα δύο ματς ζητάμε μια νίκη ακόμα ή περιμένουμε ένα δώρο από τον Κρόνο, να κερδίσει σήμερα τον ΠΑΟΚ και να ξέρουμε από σήμερα ότι έχουμε μείνει στην κατηγορία.»

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.