Γ΄Εθνική | Της πήρε...το αήττητο ο Εργοτέλης.


Ένας ψυχωμένος Εργοτέλης, βγάζοντας μεγάλη ενέργεια μέσα στο παρκέ, κατάφερε και σταμάτησε το ...τραίνο της Κύμης, που για 17 ολόκληρες αγωνιστικές, περνούσε αέρα εντός και εκτός έδρας, καθώς  επικράτησε στο Λίντο με 84-76, για την 19η αγωνιστική, στον 2ο όμιλο του Νότου.
Η ομάδα του Γ.Μακράκη, με διάθεση και ενέργεια , έδειξαν πως ήθελαν πιο πολύ απο τους φιλοξενούμενους το ροζ φύλλο, "σπάζοντας",το εκπληκτικό αήττητο σερί των φιλοξενούμενων που έχουν εντυπωσιάσει φέτος με 17 νίκες.

Οι γηπεδούχοι έδειξαν απο την αρχή τις διαθέσεις τους καθώς απο το πρώτο δεκάλεπτο, έχτισαν τα θεμέλια της νίκης και προηγήθηκαν με 28-18 και πριν καλά καλά καταλάβουν τι συμβαίνει οι φιλοξενούμενοι είδαν τους κιτρινόμαυρους", να κλείνουν το ημίχρονο με 52-31.

Στην επανάληψη, οι όποιες σπασμωδικές αντιδράσεις της πρωτοπόρου, δεν έφεραν κανένα απολύτως αποτέλεσμα στην πρωτοπόρο καθώς η ομάδα του κόουτς Μακράκη ξεδίπλωσε όλο το αδιαμφισβήτητο ταλέντο και την ποιότητα που την διακρίνει (για τα δεδομένα της κατηγορίας), με το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν την ψαλίδα της διαφοράς στους οκτώ πόντους.

Σταμάτης, Καραλής Ξενάκης, "έκοβαν" και Μ.Αρναουτάκης, "έραβε", για τους γηπεδούχους, ενώ Κατράνας και Σέττος δικαιολόγησαν την παρουσία των πρωτοπόρων.


ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ – ΓΣ ΚΥΜΗΣ 84-76
Δεκάλεπτα: 28-18, 52-31 69-52, 84-76
Διαιτητές: Καλογερόπουλος Φ-Σπυρόπουλος Σ.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Μακράκης Γ.): Δαγαλάκης 2, Μαχαιριανάκης, Χασάπης, Ξενάκης 16, Γρύλλος 5 (1), Σταμάτης 24 (4), Κωτούλας, Βασιλειάδης 6, Μπουντούρογλου 2, Αρναουτάκης 11 (2), Μπουμπάρης, Καραλής 18 (2).
Γ. Σ. ΚΥΜΗΣ (Μπρατσιάκος): Σέττος 12 (3), Καραμπάτσος 6, Μπίρμπας 6, Σιαμανδούρας 12, Κατράνας 17 (4), Γεωργιάδης 2, Γκρινιάρης 9 (2), Παπαντωνίου 11 (1), Μπολάνος, Αγγελής, Ράπτης.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.