Ανδρών ΕΚΑΣΚ | Πήρε το ντέρμπι η Ιεράπετρα.


Σημαντική νίκη για την μάχη της τετράδας, πήρε η Ιεράπετρα (αν και με πολλές απουσίες) στην έδρα της κόντρα στον Χάνδακα, για την 14η αγωνιστική των Ανδρών της ΕΚΑΣΚ, αφού επικράτησε στις λεπτομέρειες με 52-50 κάνοντας ένα σημαντικό βήμα για την υπόθεση της πρόκρισης στην επόμενη φάση , σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους, που έκαναν ένα βήμα πίσω.
Η Ιεράπετρα ξεκίνησε το παιχνίδι χωρίς επτά παίκτες από αυτούς που λογίζονται ως "βασικοί" (Στρατάκη,Δημογεροντάκη,Κορνάρο,Σταματάκη Μιχ. Σφυράκη,ΣταματάκηΕμμ, Λαγουδάκη).

Ουσιαστικά το παιχνίδι κρίθηκε στο πρώτο ημίχρονο και δη στην πρώτη περίοδο εκεί που οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 16-13.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο ο Χάνδακας αντέδρασε και μείωσε στο καλάθι(30-28), έχοντας επι μέρους σκορ στο 2ο δεκάλεπτο 14-15.

Στο δεύτερο ημίχρονο συνέβη το εξής εντυπωσιακό και συνάμα σπάνιο για αγώνες μπάσκετ , αφού ήταν απόλυτα ισορροπημένο !!!

Συγκεκριμένα η τρίτη και η τέταρτη περίοδος, έληξε ισόπαλη με 11-11 σκορ, με αποτέλεσμα οι δυο υπέρ της πόντοι διαφορά για την Ιεράπετρα στο πρώτο μέρος να τις χαρίσουν την σπουδαία νίκη !!!

Ματζαράκης (15) και κολοβός (12), κορυφαίοι σκόρερ των γηπεδούχων, ενώ οι Σηφάκης (25 κορυφαίος του αγώνα) και ο πρώην Γεραπετρίτης Παπαδάκης (11), ξεχώρισαν από τον Χάνδακα.

Α.Ο.ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ-ΧΑΝΔΑΚΑΣ 52-50
Δεκάλεπτα: 16-13,30-28(ημίχ.),41-39,52-50.  
Διαιτητές:Βαλούρδος-Καρανικόλα Αλ.

Α.Ο.ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ(Γαϊτανάκης):Κορνιωτάκης 5(1),Μαστοράκης 3,Καραλάκης 8(1),Κοροβέσης ,Γαϊτανάκης 4,Κολοβός 12(3),Παπαδάκης,Ματζαράκης 15(1),Τζεβελεκάκης,Χατζηιωαννίδης.

Χάνδακας(Βεργετάκης):Παπαδάκης 11(1),Βαλαμούτσουνος 7,Αλεβιζάκης,Σηφάκης 25,(3),Τζούμας,Γερακιανάκης,Πρωτογεράκης,Καπετανάκης 7.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.