Ανδρων ΕΚΑΣΚ | Ευρεία νίκη με...άρωμα τετράδας.


Συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα για την Αναγέννηση, που επιβλήθηκε στο Αρκαλοχώρι της (αξιόμαχης και ελλιπής) Πεδιάδας με το ευρύ 74-50, στο Αρκαλοχώρι για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος Ανδρών της ΕΚΑΣΚ και συνεχίζει να ονειρεύεται τετράδα.Δηλώσεις με νόημα  του Μ.Καλαϊτζάκη.
Παίρνοντας από την αρχή το προβάδισμα και διευρύνοντας το μέχρι το τέλος, η Αναγέννηση σημείωσε την 6η νίκη της σρο πρωτάθλημα Ανδρών της ΕΚΑΣΚ και παραμένει σε τροχιά διεκδίκησης της τετράδας, που οδηγεί στην β΄φάση.

Κορυφαίοι σκόρερ των γηπεδούχων οι Τζάννης (20) και Κοκολάκης (18), ενω για την ομάδα της Χερσονήσου, ξεχώρισαν οι Μανουράς (17) και Συντιχάκης,Τσαφαντάκης (9).

ΑΣΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ-ΠΕΔΙΑΔΑ   ΑΟΧ   74-50
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ:  24-07, 35-23 (ΗΜΙΧ.), 57-34, 74-50.

ΑΣΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ (ΚΑΛΑΪΤΖΑΚΗΣ Μ.): ΤΣΙΛΙ Ο., ΚΟΚΟΛΑΚΗΣ Ν 18(1), ΜΕΣΣΑΝΑΚΗΣ Κ.,ΚΑΝΙΑΔΑΚΗΣ Α.1, ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ Γ. 6, ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ 2, ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ Γ.,ΒΕΛΟΓΛΟΥ, Κ.,ΤΣΕΠΑΠΑΔΑΚΗΣ Μ. 12(1),ΤΖΑΝΗΣ Ι. 20, ΧΕΛΙΔΟΝΗΣ Ν. 11(1),ΧΑΤΖΗΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Β. 4.

ΠΕΔΙΑΔΑ ΑΟΧ (ΠΕΤΕΙΝΟΣ Γ.): ΣΤΕΒΟΒΙΤΣ ,ΤΣΑΦΑΝΤΑΚΗΣ 9(1),ΑΛΜΠΑΝΤΑΚΗΣ 6, ΡΑΣΙΔΑΚΗΣ, ΛΥΔΑΚΗΣ 3, ΔΡΑΓΑΚΗΣ 1,ΑΜΑΡΓΙΑΝΙΤΑΚΗΣ 3,ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ 2, ΜΑΝΟΥΡΑΣ 17(2), ΣΥΝΤΙΧΑΚΗΣ 9(2).

Δηλώσεις Μ.Καλαίτζακη:

Παρά την ευρεία νίκη της ομάδας του ο Μ.Καλαϊτζάκης, δεν έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα του, ενω δεν δίστασε να ομολογήσει ότι κάποιοι παίκτες βάζουν τον εαυτό το τους πάνω από την ομάδα.Αναλυτικά:

"Παρά τους 24 πόντους διαφορά, εμείς κάναμε το χειρότερο φετινό μας παιχνίδι. Μερικοί πρέπει να καταλάβουν ότι πρέπει να βάλουν τον εαυτό τους κάτω από την ομάδα. Πρέπει να δουλέψουμε για να διορθώσουμε την εικόνα αυτή. Συγχαρητήρια στους αντιπάλους και τους διαιτητές".

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.