EOK | O "έκτος" παίκτης στην Εθνική Ανδρών οι «Πελαργοί»


H Εθνική Ανδρών έφθασε ήδη από χθες στο Koper αλλά δε θα είναι μόνη.  Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του Συνδέσμου Φίλων της Εθνικής μας, «Πελαργοί από όλη την Ελλάδα θα βρίσκονται στις κερκίδες του γηπέδου για να την ενθαρρύνουν με την παρουσία τους από τον πρώτο αγώνα.Μαζί και το μέλος της ΕΚΑΣΚ Μ.Λαμπράκης.



Από τις Φέρες του Έβρου, την Αλεξανδρούπολη, την Κομοτηνή, την Καβάλα, τις Σέρρες, τη Θεσσαλονίκη, την Κατερίνη, το Βόλο, την Αθήνα, το Ηράκλειο Κρήτης, αλλά από το εξωτερικό (Φιλανδία, Αγγλία και Ιταλία) 42 Πελαργοί ενωμένοι με τη γαλανόλευκη σημαία στο χέρι, θα τραγουδήσουν μαζί για την Αγαπημένη Ομάδα όλων των Ελλήνων!

Η παρουσία μας βέβαια στις επόμενες φάσεις του Τουρνουά θα είναι ακόμη πιο δυναμική, αφού για την τελική φάση των αγώνων οι συμμετοχές των μελών και των φίλων μας στην εκδρομή ξεπέρασαν ήδη τις 60!

«Όπου κι αν πας πάνω στη Γη, εγώ θα είμαι πάντα εκεί.. Κι αν έπαιζες στον Ουρανό, θα πέταγα για να σε δω.. Ελλάδα πόσο σ’ αγαπώ!»

Το μέλος της ΕΚΑΣΚ κ.Μιχάλης Λαμπράκης, αναχώρησε το απόγευμα της Δευτέρας απο το Ηράκλειο, με προορισμό το Koper της Σλοβενίας.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.