M.Δημητριάδης| «Καλύτερα από νωρίς στα βαθιά».

Μόλις έγινε γνωστό το πρόγραμμα των αγώνων όλων των κατηγοριών και όλα σιγά σιγά μπαίνουν σε… ρότα πρωταθλήματος. Οι ομάδες παίρνουν την τελική μορφή τους και οι τελευταίες μεταγραφές είναι θέμα χρόνου να ανακοινωθούν. Ο Μανόλης Δημητριάδης μίλησε στην Ειρήνη Αγά και στο infobasket για την κλήρωση που είχε ο Ηρόδοτος, τονίζοντας το δύσκολο ξεκίνημα για την κρητική ομάδα…



«Η κλήρωση για το πρόγραμμα του πρωταθλήματος έβγαλε για εμάς μια πολύ δύσκολη αρχή. Είμαστε ομάδα που θέλουμε να σωθούμε και στην πρώτη αγωνιστική παίζουμε με τον Κρόνο, ο οποίος έχει πολύ καλό ροστερ. Είναι δύσκολο παιχνίδι. Όσον αφορά τη δεύτερη αγωνιστική, παίζουμε με ένα από τα φαβορί για άνοδο του ομίλου, οπότε όπως καταλαβαίνετε, το πρώτο μας εντός έδρας παιχνίδι θα είναι και αυτό εξαιρετικά δύσκολο» λέει ο προπονητής του Ηροδότου.

«Καθόλου εύκολο πρόγραμμα, αλλά αυτό δεν μας φοβίζει μιας και θα παίξουμε με όλες τις ομάδες του ομίλου κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος. Ίσως να είναι καλύτερα έτσι ώστε να μπούμε στα βαθιά της Γ’ Εθνικής από την αρχή» συμπληρώνει ο Δημητριάδης.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.