Γυναικών | Ανεβαίνει επίπεδο, ο ΟΑΧ με την απόκτηση της Κ.Βουλγαράκη !!!

Oπως σας είχαμε ενημερώσει αποκλειστικά (πατήστε εδώ) και σύμφωνα με πληροφορίες του site, η διεθνής παίκτρια με όλες τις Εθνικές ομάδες των τμημάτων υποδομής, Κλέλια Βουλγαράκη, θα συνεχίσει την καριέρα της στον ΟΑΧ.










Η ταλαντούχα     (1992, 1.82, 1-2-3) all around αθλήτρια, συμφώνησε σε όλα όλα με την Χανιώτικη ομάδα και θα βρίσκεται αρχές Οκτωβρίου στα Χανιά.

Η γνωστή παίκτρια είναι δεδομένο ότι θα βοηθήσει την ομάδα στην προσπάθειά της για μια νέα ομάδα με προοπτική στο Κρητικό μπάσκετ.. 

Με την σημαντική βοήθεια του προπονητή του ΟΑΧ  κ.Κασικτζόγλου, ήρθε το deal με την Βουλγαράκη για να πιστοποιήσει το γεγονός πως ο προγραμματισμός στο τμήμα γυναικείου μπάσκετ "τρέχει" με γοργούς ρυθμούς.

Η Βουλγαράκη (που στο παρελθόν είχε αγωνιστεί στην ΜΕΝΤ και στον ΠΑΟΚ), όπως λένε οι ειδικοί, είναι μεταγραφή που ανεβάζει σε άλλο επίπεδο την γυναικεία ομάδα του ΟΑΧ..
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.