Τουρνουά "Β.Παδουβας" | Χωρίς την συμμετοχή του ΟΦΗ.


Με ανακοίνωση του,το τμήμα μπάσκετ του Ερασιτέχνη ΟΦΗ ενημερώνει πως λόγω των ανειλημμένων αγωνιστικών υποχρεώσεων του, δεν  θα μπορέσει να συμμετάσχει στο τουρνουά που διοργανώνεται στην μνήμη του πρώην αθλητή του, Βασίλη Παδουβά, που όμως αντιπροσωπεία του θα δώσει το παρόν την Δευτέρα.


Το νέο πρόγραμμα του τουρνουά "Β. Παδουβάς"








Έτσι το τουρνουά θα διεξαχθεί με 5 ομάδες (Ηράκλειο,Ηρόδοτος,Εργοτέλης,Χάνδακας και ο διοργανωτής Δειλινό), που μάλιστα έβγαλαν και την σχετική αφίσα του τουρνουά, με το τροποποιημένο πρόγραμμα..

Η σχετική ανακοίνωση του ΟΦΗ:

Ενημερώνουμε ότι ο ΟΦΗ λόγω ανειλημμένων αγωνιστικών υποχρεώσεων δεν θα μπορέσει να συμμετάσχει στο τουρνουά που διοργανώνεται στην μνήμη του πρώην αθλητή του, Βασίλη Παδουβά.

Ο ορισμός του αγώνα με την ΑΕΝ Κηφισιάς για την δεύτερη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στις 17.00 δεν επιτρέπει στον ΟΦΗ να συμμετάσχει στο τουρνουά που διοργανώνει ο ΠΑΟ Δειλινών παρά το γεγονός ότι αυτή ήταν η επιθυμία όλων των μελών του τμήματος.

Ο ΟΦΗ πρότεινε την συμμετοχή του με το εφηβικό τμήμα προκειμένου να εκπροσωπηθεί ο σύλλογος όμως σεβόμενοι την άποψη των διοργανωτών ότι κατ’ αυτόν τον τρόπο θα αποδυναμωνόταν το επίπεδο του τουρνουά αποφασίσαμε να μην παραστούμε.

Ωστόσο κάνουμε γνωστό ότι το βράδυ της Δευτέρας, στον προγραμματισμένο τελικό, θα δώσει το παρών αντιπροσωπεία του αγωνιστικού τμήματος και της Επιτροπής Μπάσκετ ώστε να τιμήσουμε με αυτόν τον τρόπο την μνήμη του «δικού μας» Βασίλη…

Αναλυτικά το νεο πρόγραμμα έχει ως εξής:

Παρασκευή 20/09
17:00 Εργοτέλης-Χάνδακας
19:00 "Ηράκλειο"-Δειλινό

Σάββατο 21/09
19:00 Εργοτέλης-Ηρόδοτος

Κυριακή 22/09
17:00 Δειλινό-Χάνδακας
19:00 "Ηράκλειο"-Ηρόδοτος

Δευτέρα 23/09
17:00 3ος-4ος
19:00 1ος-2ος
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.