ΟΦΗ | Πάρης Μάρτζος : "Να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι με την ΑΕΝΚ".

Με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μπάσκετ ο ήρωας της τελευταίας στιγμής Π.Μάρτζος, έκανε κάλεσμα στον κόσμο του ΟΦΗ να στηρίξει τις προσπάθειες του ίδιου και τον συμπαικτών του και να δώσει το παρών στην αναμέτρηση με την Κηφισιά.






Ο Πάρης Μάρτζος είναι ένα από τα νέα πρόσωπα του ΟΦΗ. Ο 28χρονος γκαρντ (29/05/1985) αγωνίστηκε την προηγούμενη σαιζόν με τον Πιερικό / Αρχέλαο και μάλιστα ήρθε στο «παλατάκι» ως αντίπαλος του ΟΦΗ. 

Το ερχόμενο Σάββατο θα αγωνιστεί για πρώτη φορά μπροστά στον κόσμο του ΟΦΗ ενώ με δικό του τρίποντο στα 5 δευτερόλεπτα έδωσε την πρόκριση επί του Ηρακλή στο παιχνίδι του προηγούμενου Σαββάτου.

Για τη νίκη στο «Ιβανώφειο», ο Πάρης Μάρτζος είπε στο www.ofibc.gr: «Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη για εμάς. Ήταν ένα παιχνίδι μέσα στην προετοιμασία μας για να μπορέσει να βρεθεί ο ένας με τον άλλο. Είμαστε μια νέα ομάδα, χρειαζόμαστε χρόνο και πιστεύω ότι αυτή η νίκη ήταν πολύ σημαντική απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο και σε μια δύσκολη έδρα».

«Το τρίποντο θα μπορούσε να το πετύχει ο καθένας από τα παιδιά. Απλά, έτυχε να ήμουν εγώ στην τελευταία επίθεση και ευτυχώς πήγαν όλα καλά» είπε χαρακτηριστικά ο Πάρης στο ofibc.gr για το νικητήριο καλάθι που πέτυχε εκείνος. Αυτό το τρίποντο έδωσε την πρόκριση στον ΟΦΗ που το επόμενο Σάββατο (17.00) θα υποδεχτεί την ΑΕΝ Κηφισιάς και όπως λέει και ο ίδιος: «Πρέπει να το ευχαριστηθούμε και να το απολαύσουμε. Είναι ένα παιχνίδι με αντίπαλο μια ομάδα Α1. Εμείς δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα και ελπίζω να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο για να δει την προσπάθεια που καταβάλλουμε».


Ο Πάρης κάνει το δικό του κάλεσμα στον κόσμο του ΟΦΗ περιμένοντας θερμή υποστήριξη από τους φιλάθλους της ομάδας: «Θέλουμε να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο και να είναι σίγουρος ότι εμείς θα δώσουμε το 100% των προσπαθειών μας».
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.