Υποδομές | Την 2η θέση, οι Παίδες του Ρέθυμνο BC.

Μαζί με τηνθέση την ευκαιρία να αποκομίσουν πολύ σημαντικές εμπειρίες, είχαν οι παίδες της Ακαδημίας μπάσκετ του Ρέθυμνο Κ.Α.Ε., το  τριήμερο Παρασκευή , Σάββατο και Κυριακή, συμμετέχοντας στο τουρνουά Παίδων, στο περιθώριο του « Patras Cup »,  στο κλειστό γυμναστήριο της Περιβόλας .







Οι υποδομές της ομάδας του Ρεθύμνου και συγκεκριμένα  η Παιδική ομάδα του συλλόγου, συμμετέχοντας στο Τουρνουά Παιδικών ομάδων που διοργάνωσε η θυγατρική ομάδα του Απόλλωνα, η Απολλωνιάδα , ο Ηρακλής Πύργου και ο Προμηθέας Πατρών, με το Νίκο Μακρή στον πάγκο τους, κατέκτησαν την 2η θέση της γενικής κατάταξης με απολογισμό δύο νίκες και μία ήττα. 

Το Ρέθυμνο  BC επικράτησε αρχικά την Παρασκευή του Ηρακλή Πύργου (62-41), το Σάββατο του Προμηθέα Πάτρας (48-42), αλλά στον άτυπο τελικό την Κυριακή, ηττήθηκε από την διοργανώτρια Απολλωνιάδα (54-49), ανταποδίδοντας, την περυσινή φιλοξενία που έτυχε στο Ρέθυμνο , στα πλαίσια του 2ου Τουρνουά « Πέτρος Οικονομάκης ».

To roster   του Ρέθυμνο BC, όπως εμφανίζεται πλέον στο InfoCenter στο  kritikobasket.gr , στο τέλος της Σελίδας.

Σύντομα ολοκληρωμένο με όλα τα ρόστερ και τις πληροφορίες ομάδων.



Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.