12ο Διεθνές Καμπ Κολινδρού | Τα αποτελέσματα της πρώτης μέρας.

Άρχισε σήμερα στον Κολινδρό το 12ο Διεθνές Καμπ που διοργανώνεται από την FIBA Europe, την ΕΟΚ, τον Δήμο Πύδνας-Κολινδρού, τον Δημοτικό Φορέα Πολιτισμού, Αθλητισμού, Περιβάλλοντος και Οικογενειακής Υποστήριξης (ΔΗ.ΦΟ.Π.Α.Π.Ο.Υ.) και την ΕΚΑΣΚΕΜ. Με Κρητική παρουσία των Καλαϊτζάκη, Πεδιαδιτάκη του Ηράκλειο.


Στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου Πύδνας-Κολινδρού το πρωί οι αθλητές χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ των 24 με κάθε γκρουπ να έχει δύο ομάδες των 12. Δούλεψαν στο πρώτο μισάωρο σε ασκήσεις επαφής και βασική τεχνική με τη μπάλα, συνεχίσανε με συνεργασίες αμυντικές και επιθετικές, δύο και τριών παιδιών και τελειώσανε με ασκήσεις πάνω στο σουτ που είναι και το βασικό αντικείμενο του καμπ.

Το απόγευμα διεξήχθησαν τα πρώτα παιχνίδια στα οποία σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:

ΚΙΤΡΙΝΟΙ 90
ΜΠΛΕ 85
Δεκάλεπτα: 23-11, 42-39, 68-58, 81-81(κ.α.), 90-85
Διαιτητές: Ντόγκας-Χατζηχαρίσης
ΚΙΤΡΙΝΟΙ(Ροσαλ-Μαρκόφ): Χριστόπουλος 4, Καλαϊτζάκης, Ζησόπουλος 7, Μακρίδης 16, Σπυράκης 10, Καραμπούλας 6, Κομέντα 12, Ιονέσκου 9, Γεωργιάδης 8, Βαϊντερλής 2, Χατζηκώστας 7, Κολοβής 9(1). 

ΜΠΛΕ(Παναγιωτόπουλος-Σον): Σζάμπο 16, Τσιακίρης 19(1)(, Τρέντβιλ 12, Μπιμπούδης, Καρβούνης 3, Κούτρας 2, Νικολάου 10, Τζοντλόφσκι 6, Παπαθανασίου 7(1), Πεδιαδιτάκης 4, Αβράμοφ 6, Ξηγονάκης.   

ΑΣΠΡΟΙ 75
ΜΑΥΡΟΙ 72
Δεκάλεπτα: 19-18, 37-33, 53-49, 75-72
Διαιτητές: Ντόγκας-Χατζηχαρίσης
 ΑΣΠΡΟΙ(Χρυσανθόπουλος-Μιχαήλ-Μπέρκα): Μπίρης 18(1), Κολέντα 4, Γρηγοριάδης 2, Κίκης 2, Ρήγας 3, Σκούφης 15, Ανδρέου 3(1), Κότσεφ 2, Μπερκουλέσκου 18, Μανούσος 5, Διγενής 3, Πιπιλίκας.  
ΜΑΥΡΟΙ(Καβάσιλας-Μιλοσζέφσκι-Αρκαντίους): Τζανακλής, Παλπανίδης 4, Νέστωρος 5, Κοντενώτας 5, Πασσαλίδης 2, Μαλτέζος 2, Μίντσεφ 14(2), Καμμένος 2, Δραγάτης 7(1), Γεωργούλης 9(1), Μέφι 4, Καμπουρίδης 18.

Δηλώσεις προπονητών

Ο προπονητής από την Ιρλανδία, Τζο Μπόιλαντ,  μίλησε μετά το τέλος της πρώτης μέρας του καμπ αναφέροντας τα εξής: «Το καμπ διαθέτει παίκτες υψηλού επιπέδου και είμαι σίγουρος ότι θα τους βοηθήσει να παίξουν στις Εθνικές ομάδες των χωρών τους. Δουλέψαμε στην βασική τεχνική και στις συνεργασίες και σε αρκετούς τομείς». Σε ότι αφορά την διοργάνωση δήλωσε: «Ολοι οι άνθρωποι που δουλεύουν για το καμπ αλλά και οι κάτοικοι του Δήμου μας βοηθούν να περάσουμε όσο γίνεται καλύτερα. Γίναμε φίλοι με τους άλλους προπονητές και ανταλλάξαμε απόψεις για τον τρόπο που λειτουργούμε σε κάθε χώρα». Τέλος όταν τον ρωτήσαμε τι τον αρέσει περισσότερο μας είπε: «Ο καιρός και ο ήλιος…»

Ο Γιώργος Χρυσανθόπουλος από την ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, που συμμετέχει για πέμπτη φορά στο καμπ δήλωσε: «Υπάρχει αρκετά υψηλό επίπεδο αθλητών, οι οποίοι όμως πρέπει να δουλέψουν τόσο ατομικά όσο και μέσα από τις ομάδες τους για να έχουν την εξέλιξη που πρέπει. Η διοργάνωση είναι όπως πάντα εξαιρετική καθώς οι άνθρωποι του Δήμου αλλά και οι κάτοικοι είναι πολύ εξυπηρετικοί».

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.