Εργοτέλης | Η “πρώτη” και το "κάτι παραπάνω".

Στα παρκέ επέστρεψε χθες (20/8) η "κιτρινόμαυρη" αρμάδα πραγματοποιώντας την έναρξη της προετοιμασίας της εν όψει της νέας σεζόν στην Γ΄Εθνική κατηγορία. Έπειτα από 4 χρόνια παρουσίας σε αυτήν την κατηγορία, σκέφτεται το "κάτι παραπάνω".




Με όνειρα και ελπίδα για κάτι καλύτερο στην νέα περίοδο, ξεκίνησαν "τα βάσανα" για την νέα αγωνιστική σεζόν την Τρίτη το βράδυ στο Μαρτινέγκο. 

Το παρόν από την διοίκηση, έδωσαν ο πρόεδρος Βαγγέλης Γιαννουλάκης η έφορος της ομάδας Μελίτσα Αλεβιζάκη ο τεχνικός της ομάδας Γιώργος Μακράκης και ο βοηθός προπονητή Στέλιος Καρκανάκης,αλλα και σύσσωμη η ομάδα με τις νέες μεταγραφές . 

Προηγήθηκε ο καθιερωμένος  αγιασμός παρουσία όλων τον παιχτών περα του Μιχάλη Γρύλλη που απουσίαζε δικαιολογημένα.


Βαγγέλης. Γιαννουλάκης:"Μπορούμε το κάτι παραπάνω"
Ο πρόεδρος του Εργοτέλη μετά τον αγιασμό τον ανέφερε στην ομιλία του προς τους παίκτες:
"Εύχομαι φέτος να πάνε όλα καλά και να είμαστε όλοι γεροί. Είμαστε για τέσσερα χρόνια σταθερά στην ίδια κατηγορία για πρώτη φορά στην ιστορία του Εργοτέλη ,νομίζω ότι είναι καιρός να κάνουμε κάτι παραπάνω μπορείτε να το κάνετε πιστεύω και έχετε όλες τις δυνατότητες .Εμείς θα είμαστε εδώ να στηρίζουμε την ομάδα".

Αμέσως μετά πήρε τον λόγο ο Γιώργος Μακράκης που τόνισε: 

"Ξεκινάμε δυναμικά την προετοιμασία.Όλοι σκεφτόμαστε ότι πάνω από όλα πρέπει να είμαστε υγιής,πάνω από όλα οι ανθρώπινες σχέσεις και ο σεβασμός μεταξύ μας .Υπάρχει ένα υλικό αξιόλογο έχει διάθεση ενέργεια και φιλοδοξία να προσφέρει στο σύλλογο και εμείς με την σειρά μας θα βοηθήσουμε τα παιδιά στην ομάδα .Τα παιδιά που ήρθαν φέτος είναι γνωστά σε εμάς από εδώ την Κρήτη αλλά και από τη υπόλοιπη Ελλάδα και αναφέρομαι στον Κώστα Κωτούλα Αλέξη Βασιλειάδη τον Μάριο Αρναουτάκη και τον Κώστα Σταμάτη .

Είναι παιδιά με πάθος και αγάπη για το μπάσκετ και αυτά είναι τα στοιχεία που θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε στην ομάδα σε συνδυασμό με παλιό μας ρόστερ αλλά και τα παιδιά που βγαίνουν άπω τις υποδομές .Στόχος μας είναι να συνεχιστεί νέο αίμα από τον Εργοτέλη. Στόχος μας να γίνουμε ομάδα και να δέσουμε μεταξύ μας να έχουμε καλό κλίμα και να ευχαριστιόμαστε το μπάσκετ".
Πηγή εικόνας: "prismasport.gr".
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.