Ρέθυμνο Aegean | Στο τεχνικό τιμ ο Δ.Κυριακού.

Σημαντική προσθήκη, στο δυναμικό του συλλόγου της Ρεθυμνιώτικης ΚΑΕ, η οποία ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με τον Δημήτρη Κυριακού, που θα αναλάβει επικεφαλής στις ακαδημίες των Κρητικών. 

Σε νέα γραφεία η ΚΑΕ Ρέθυμνο Aegean, συνεχίζει (πιθανότατα) ο Κόμματος.

Ο έμπειρος τεχνικός θα αναλάβει επικεφαλής στις ακαδημίες των Κρητικών έχοντας ως στόχο να διατηρήσει σε υψηλά επίπεδα τη δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής της ομάδας απο το Ρέθυμνο.

Η σχετική ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Aegean ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Δημήτρη Κυριακού, που αναλαμβάνει επικεφαλής προπονητής στις Ακαδημίες του Ρέθυμνο BC και θα συνεργάζεται επίσης με το προπονητικό team της ομάδας μας προσθέτοντας την σημαντική προπονητική του εμπειρία από τις Εθνικές ομάδες και μεγάλους συλλόγους της Α1 και Α2 κατηγορίας».

ΣΕ ΝΕΑ ΓΡΑΦΕΙΑ Η ΚΑΕ ΡΕΘΥΜΝΟ AEGEAN

Εντωμεταξύ με ανακοίνωση της στην επίσημη ιστοσελίδα της η ΚΑΕ Ρέθυμνο Aegean γνωστοποίησε στους φίλους της, πως μετακόμισε στα νέα γραφεία της, στο κέντρο της πόλης. Πλέον τα γραφεία της Ρεθυμνιώτικης ΚΑΕ θα στεγάζονται επί της Λεωφόρου Κουντουριώτη και όχι σε οίκημα στην πλατεία Αγίου Γεωργίου Πεταλιώτη. Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε χθες η ΚΑΕ Ρέθυμνο Aegean στην επίσημη ιστοσελίδα της. «Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Aegean μεταφέρθηκε στα νέα γραφεία της στη Λεωφ. Κουντουριώτη 129 στο κέντρο της πόλης.
Ευχαριστούμε θερμά τον φίλο μας Γιώργο Καζίλα για την ευγενική του φιλοξενία τα τελευταία 3 χρόνια».

Συνεχίζει στο Ρέθυμνο Aegean ο Κόμματος

Ο Νέστορας Κόμματος άφησε ικανοποιημένους τους ανθρώπους του Ρεθύμνου που θέλουν να τον κρατήσουν στο ρόστερ τους.
Ο 36χρονος άσος πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν, ενώ στο συμβόλαιό του υπάρχει οψιόν που το Ρέθυμνο Aegean, αναμένεται να ενεργοποιήσει και να τον κρατήσει για ένα ακόμα χρόνο. Ο Κόμματος πάντως έχει πρόταση και από ομάδα της Αθήνας που δεν τον αφήνει αδιάφορο, αλλά προτεραιότητά του για την ώρα είναι η παραμονή στο Ρέθυμνο.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.