ΟΦΗ | Έφυγε και ο Καραδολάμης.


Ο ...τελευταίος να κλείσει την πόρτα.Η ιδιαίτερα «σφιχτή» οικονομική πολιτική που ακολουθεί η ομάδα μπάσκετ του ΟΦΗ για τον καταρτισμό του ρόστερ τη νέα αγωνιστική περίοδο στην Α2 έχει ως αποτέλεσμα ο ένας μετά τους άλλους οι περσινοί βασικοί παίκτες να αποχωρούν από την ομάδα. 
Φωτο : Καραδολάμης και Μπαλάφας.
Τελευταίος πάικτης που έφυγε, είναι ο Δημήτρης Καραδολάμης που μετά από τρία χρόνια πολύ καλής παρουσίας με την ομάδα του ΟΦΗ και παρά το γεγονός ότι του έγινε πρόταση να ανανεώσει τη συνεργασία του με την κρητική ομάδα δεν την αποδέχθηκε και θα συνεχίσει την καριέρα του στη Β΄ Εθνική με την Δόξα Λευκάδας.

Η ομάδα της Λευκάδας προσέγγισε τον παίκτη και του κατέθεσε μια πιο συμφέρουσα οικονομικά πρόταση από αυτή του ΟΦΗ με τον Καραδολάμη να λέει το ναι και να ετοιμάζεται να αλλάξει νησί και κατηγορία.

Παίρνει Μπαλάφα το Ηράκλειο ;

Σύμφωνα με το  του Μανώλη Σαρρή στο athleticradio.gr, παρελθόν αποτελεί από τον ΟΦΗ ο Κώστας Μπαλάφας μετά από τρία χρόνια πετυχημένης παρουσίας. Το Ηράκλειο προσέγγισε τον έμπειρο σέντερ καταθέτοντας του καλύτερη οικονομικά πρόταση με αποτέλεσμα να δώσουν τα χέρια για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Έτσι, ο Κώστας Μπαλάφας γίνεται ο δεύτερος παίκτης μετά τον Αλέξη Πετράκη που αφήνουν τον ΟΦΗ για να συνεχίσουν την καριέρα τους στο Ηράκλειο.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

me poious tha paizei o takianos tou xronou?