Το "ευχαριστώ" των διοργανωτών του Chania Camp.

Μετά την επιτυχημένη ολοκλήρωση του πρώτου chania basketball camp,σε συνεργασία με την ομάδα του Κύδωνα άλλα και τη συμπαραστασταση του δήμου Χανίων, νιώθουμε την ανάγκη να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας σε όλους αυτούς που μας στήριξαν σε αυτήν την προσπάθεια. 


Η ιδέα για τη διοργάνωση ενός basketball camp στα Χανιά "ήρθε" όταν ο Αντρέας (Γλυνιαδακης) και ο Μανώλης (Παπαμακαριος) έγιναν δέκτες της διψας για basket που υπάρχει στην πόλη. Καθώς λοιπόν "υπηρετούσαμε" την πορτοκαλί μπάλα στο εξωτερικό και έχοντας φίλο και κουμπάρο τον Γιώργο (Καλαιτζη),αποφασίσαμε απο κοινού να πραγματοποιήσουμε το εγχείρημα αυτό. 

Βρήκαμε πολλούς υποστηρικτές στην προσπάθεια μας αυτή, άλλα νομίζουμε οτι χωρίς τη συνεργασία του πρόεδρου του Κυδωνα Χανίων κ.Ξυλακη δε θα είχαμε καταφέρει πολλά πράγματα. Ευχαριστούμε όλο το ΔΣ της ομάδας καθώς επίσης και τους προπονητές,που ήτανε μαζι μας καθ´ολη τη διάρκεια του camp. (Γιαννη Γερεουδακη,Θοδωρη Λεκακο,Ρούλα Μπάζιμα,Μιχάλη Καρασταματη,Μιχάλη Μπαγακη,Νίκο Κωσταντουδακη και Ρενα Γιαννιουδακη).

Ευχαριστούμε το Δήμο Χανίων και προσωπικά το Δημαρχο κ Σκουλακη καθώς και τον αντιδημαρχο αθλητισμού κ Λειψάκη για την έμπρακτη συμπαράσταση του και είμαστε σίγουροι οτι θα ειναι δίπλα μας και του χρόνου. 
Ευχαριστούμε το ΔΣ του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Χανίων και προσωπικά τον κ.Χαζηράκη για την πολύτιμη βοήθεια του.
Ευχαριστούμε τον κ.Αλεξακη αναπληρωτή γενικό διευθυντή των super market ΙΝΚΑ για την τεράστια συμβολή του στην επιτυχία μας. 

Ευχαριστούμε τον κ.Τσικνακη ιδιοκτήτη της Cosmo sport και την Adidas για την προσφορά τους στον ιματισμο των παιδιών και των προπονητών του camp. 
Επίσης το ξενοδοχείο Thalassa resort και τον κ Γιώργο Νικακη για την μεγάλη χορηγία του! 
Ευχαριστούμε την εταιρία Χιωτακης για την πολυ σημαντική χορηγία του!
Υποστηρικτές μας ήταν επίσης:
Husvarna Μιχελιουδακης!
Apicreta ΑΦΟΙ Γλυνιαδακη!
Τροχος κ κίνηση Ριτζακης!
Sunrise technology!
Aegean airlines!
Westland fruits!
Planitcool!
Καφε Αρχοντακη!
Cafe Κουκουβαγια!
Ταβερνα Ενετικο!
Και φυσικά τους πολυ σημαντικούς χορηγούς επικοινωνίας: Νεα TV ! athlitiko.gr.! Chaniasports! Chania sportfm! maxfm!
Θέλουμε λοιπόν σε όλους αυτούς τους ανθρώπους και τις εταιρείες που μας συμπαραστάθηκαν να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ και έχουμε να δηλώσουμε ότι τους θεωρούμε πλέον φίλους μας.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.