6ο Άγιος Νικόλαος Basketball Camp | Με παρουσία Μαρκόπουλου, Benzing.

Με την παρουσία του προπονητή του ΠΑΟΚ Σούλη Μαρκόπουλου και του διεθνή Γερμανού σέντερ Robin Benzing (24 ετών, 2μ.08), (πριν από λίγες ημέρες),ολοκληρώνεται (για άλλη μια χρονιά), με επιτυχία σήμερα, το 6ο Άγιος Νικόλαος Basketball Camp, από τις 20  ως τις 27 Ιουνίου στα κλειστά και ανοιχτά γήπεδα του 1ου Λυκείου και του 2ου Γυμνασίου Αγίου Νικολάου , ενώ φέτος προστέθηκε και το κλειστό της Νεάπολης.


Ο Μακεδόνας τεχνικός μίλησε στα παιδιά και τιμήθηκε από τους διοργανωτές του καμπ, ενώ το ίδιο έγινε και με το διεθνή Γερμανό σέντερ της Μπάγερν Μοχάνου Ρόμπιν Μπένζινγκ.

Ο ΠΑΟΚ μάλιστα εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με τη συμμετοχή του κ. Μαρκόπουλου στο καμπ του Αγίου Νικολάου, η οποία αναφέρει:

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την παρουσία του στην Κρήτη και το 6ο Άγιος Νικόλαος Basketball Camp ήταν ο προπονητής του ΠΑΟΚ Σούλης Μαρκόπουλος, που μίλησε στα νέα παιδιά του καμπ για τα μυστικά του μπάσκετ, κατά την διάρκεια της παρουσία του στον Άγιο Νικόλαο.

Ο Σούλης Μαρκόπουλος, που βραβεύτηκε μάλιστα για την παρουσία του στο 6ο Άγιος Νικόλαος Basketball Camp, συναντήθηκε και με έναν άλλο επισκέπτη του καμπ, τον Γερμανό σέντερ Robin Benzing (24 ετών, 2μ.08), που είναι βασικό στέλεχος της Μπάγερν Μονάχου, αλλά και της Εθνικής ομάδας της Γερμανίας. Ο Benzing, που βρίσκεται στην Κρήτη για διακοπές, ήταν και αυτός ένας από τους ομιλητές του καμπ, ενώ κατά την διάρκεια της παρουσίας του εκεί, συζήτησε και με τον προπονητή του ΠΑΟΚ Σούλη Μαρκόπουλο. 
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.