Ρέθυμνο Aegean | Ανανέωσε ο Α. Καλλινικίδης.

Κάτοικος της πόλης του Ρεθύμνου και τη νέα αγωνιστική περίοδο στην Α1 θα είναι ο Αβραάμ Καλλινικίδης. 
Ο έμπειρος φόργουορντ και αρχηγός του Ρεθύμνου απάντησε θετικά στην πρόταση που του κατέθεσε η διοίκηση της κρητικής ΚΑΕ και έτσι ανανέωσε το συμβόλαιο του για ακόμη ένα χρόνο φτάνοντας πλέον τα τρία χρόνια παρουσίας στην ομάδα. Παράλληλα ο Καλλινικίδης έγινε ο τρίτος παίκτης μετά τους Προύιτ και Λάτοβιτς που θα παραμείνει από την περσινό ρόστερ και τη νέα σεζόν στο Ρέθυμνο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ρέθυμνο για τον Αβρ. Καλλινικίδη:

«Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Aegean με χαρά ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον αρχηγό της ομάδας μας Αβραάμ Καλλινικίδη για ακόμη ένα χρόνο», 


…Και Κανονίδης - Τσαϊρέλης στα υπ’ όψιν

Παίκτες που επίσης ενδιαφέρουν το Ρέθυμνο είναι και οι Κανονίδης, Τσαϊρέλης. Ο πρώτος που έχει γεννηθεί στις 26/7/91, είναι «3αρι» και βλέπει τον κόσμο από τα 2.01μ.. Στο Περιστέρι είχε μια πολύ καλή χρονιά, ενώ έχει περάσει από το Μαρούσι αλλά και τις μικρές εθνικές ομάδες. Ο Μιχάλης Τσαϊρέλης είναι φόργουορντ αλλά αγωνίζεται άνετα κι ως σέντερ. Είναι γεννημένος στις 23/2/88 κι έχει ύψος 2.08μ.
 Στη χρονιά που έφυγε, έκανε πολύ καλό πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ. Τα οικονομικά του δικεφάλου του βορρά, είναι σε τραγική κατάσταση, εντούτοις, πρόθεση του νεαρού ψηλού είναι να μείνει στη Θεσσαλονίκη. Τον γοητεύει πάντως η ιδέα να έρθει στο Ρέθυμνο αλλά για την ώρα, οι κουβέντες μεταξύ των δύο πλευρών βρίσκονται σε πολύ πρώιμο στάδιο.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.