Το Αρκάδι ευχαριστεί.Δηλώσεις Πλευράκη.

Με ανακοίνωση του το σωματείο ΟΚΑ Αρκάδι ευχαριστεί θερμά την ΕΚΑΣΚ για την μεταβίβασή της στην Σκάλα Λακωνίας, ενώ στις δηλώσεις του για τον απολογισμό του  του 27ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Νεανίδων, που διοργανώθηκε στην Σκάλα Λακωνίας, ο κόουτς Πλευράκης τόνισε... 


Η ομάδα του ΟΚΑ Αρκάδι ευχαριστεί θερμά την Ένωση Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κρήτης (Ε.ΚΑ.Σ.Κ.)τον πρόεδρό της , τα μέλη της και ιδιαίτερα τον μέλος κ.Γ.Καλαϊτζάκη αλλά και την ΑΝΕΚ - SUPERFAST για την πολύτιμη αρωγή που έδω σαν προς το σωματείο μας, για την μεταβίβαση και αναχώρηση της ομάδας των Νεανίδων στην Σκάλα Λακωνίας για την διοργάνωση του 27ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Νεανίδων.


Κώστας Πλευράκης: «Δεν το πιστέψαμε, αλλά…»

Με ανάμικτα συναισθήματα γύρισε απο την Λακωνία ο κόουτς Πλευράκης που τόνισε σε δηλώσεις του στο kritikobasket.gr:

«Γυρίσαμε από τη Σκάλα με μια γλυκόπικρη γεύση. Από τη μια, βάσει των αποτελεσμάτων για το πόσο κοντά είμαστε στα μετάλλια, στεναχωριόμαστε. Από την άλλη, τα κορίτσια με την παρουσία τους στον τελευταίο αγώνα απέναντι στον Πρωτέα Βούλας, έπαιξαν για τον εαυτό τους, για τον σύλλογο, για τα δικά τους ιδανικά και κατάφεραν να κερδίσουν μια ομάδα που στόχευε στο πρωτάθλημα.

Αν και δεν τερματίσαμε στην τριάδα, είχαμε θετικό πρόσημο πόντων, ενω είχαμε την καλύερη άμυνα του τουρνουά.
Αν πιστεύαμε περισσότερο στις δυνατότητές μας, θα είμασταν ψηλότερα.
Το τουρνουά ήταν πολύ ανταγωνιστικό, φανταστείτε οτι η τελευταία ομάδα ( Απόλλων Πτολεμαϊδας), ήταν η περυσινή πρωταθλήτρια.
Δεν πειράζει… Νομίζω ότι στο τέλος στις απονομές, δικαιωθήκαμε με το χειροκρότημα αλλά και με το γεγονός ότι οι παίκτριες του ΠΑΟΚ φόρεσαν κρητικά μαντίλια.

Του χρόνου η ομάδα θα είναι η ίδια και στόχος θα είναι το μετάλλιο».

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.