Συγχαρητήρια του Δ.Ηρακλείου στον πρωταθλητή Ευρώπης Ολυμπιακό (Βίντεο).


Ο δήμαρχος Ηρακλείου, κ. Γιάννης Κουράκης έστειλε συγχαρητήρια επιστολή στους προέδρους της ΚΑΕ Ολυμπιακός Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο, για την κατάκτηση του πανευρωπαϊκου τίτλου στο μπάσκετ.Δείτε βίντεο από το μεγάλο τελικό ...



Αναλυτικά η  επιστολή :

"Αγαπητοί Πρόεδροι,
Θέλω να σας συγχαρώ θερμά, όπως και τον πανάξιο προπονητή και τους παίκτες για το μεγάλο θρίαμβο της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού στο Λονδίνο.
Μια τεράστια επιτυχία που απέδειξε ότι για την Ελληνική ψυχή δεν υπάρχουν εμπόδια, όταν υπάρχουν ξεκάθαροι στόχοι, πίστη σ' αυτούς, και εμπνευσμένη ηγεσία.
Στις δύσκολες μέρες που περνά η χώρα μας, η επιτυχία σας μας γέμισε αισιοδοξία και απέδειξε για ακόμα μια φορά ότι εκτός από την Ελλάδα της απαισιοδοξίας και της μιζέριας υπάρχει κι εκείνη της δημιουργία, της προσπάθειας, της υπέρβασης.
Ως άνθρωπος με ενεργό παρουσία και συνεχή ενδιαφέρον για τα αθλητικά πράγματα, αισθάνομαι χαρά και υπερηφάνεια για την κατάκτηση – για 2η συνεχή φορά – του κορυφαίου μπασκετικού τίτλου στην Ευρώπη και εύχομαι κι άλλες ανάλογες επιτυχίες στο σύλλογο που ηγείστε στο μέλλον.
Επιτυχίες που δεν περιορίζονται στον ιστορικό σύλλογό σας αλλά έχουν άμεση αντανάκλαση στην Ελλάδα".

Οι καλύτερες στιγμές του τελικού του F4, Ολυμπιακός - Ρεάλ Μαδρίτης 100-88.
Οι ερυθρόλευκοι για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην κορυφή της Ευρώπης



Συγκλονιστικό video: Πραγματικός αρχηγός ο Σπανούλης


Detallazo de Spanoulis- se baja del podio para... από citrusblack83

"O Mamma Mia" ιταλικό παραλήρημα για τον Ολυμπιακό (video)
Οι Ιταλοί σχολιαστές μαγεύτηκαν από τον Ολυμπιακό και μάγεψαν και πάλι με την περιγραφή τους στον τελικό με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ακούστε το παραλήρημά τους στην κορυφαία τάπα του Χάινς και στο καθοριστικό τρίποντο του Σπανούλη.

Αρχικά με την τάπα του Χάινς...


Η τάπα του Χάινς (ιταλική περιγραφή) από sxplVII

και λίγο αργότερα με το απίστευτο τρίποντο-ταφόπλακα για τη Ρεάλ από τον Σπανούλη...


Το τρίποντο του Σπανούλη (ιταλική περιγραφή) από sxplVII



Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.