Τουρνουά «3 με 3» στα Χανιά.


Εκατοντάδες παιδιά «αγκάλιασαν» το Τουρνουά «3 με 3» και το μπάσκετ στα Χανιά, το Σαββατοκύριακο 11-12 Μαΐου 2013, στον προαύλιο χώρο 1ου Γυμνασίου Χανίων.
Tο τουρνουά έγινε -για συνεχόμενη χρονιά- σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης και την Ενωση Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κρήτης, ενώ εκτός από αγώνες -με τα παιδιά (τα περισσότερα αγόρια) χωρισμένα σε ομάδες ανάλογα τις ηλικίες- περιελάμβανε διαγωνισμούς σε ελεύθερες βολές και τρίποντα.

Στα Χανιά συμμετείχαν συνολικά 220 παιδιά (188 αγόρια και 32 κορίτσια).  Νικητές του διαγωνισμού Ελευθέρων Βολών αναδείχθηκαν ο Νικόλας Μαγγελάκης (Δημοτικό) και ο Κώστας Κυδωνάκης (Γυμνάσιο-Λύκειο). 
Στους διαγωνισμούς Τριών Πόντων νικητής ήταν ο Μανώλης Νταουντάκης (Λύκειο). 

Στο Τουρνουά παραβρέθηκαν και έκαναν τις απονομές ο δήμαρχος Χανίων Εμμανουήλ Σκουλάκης, οι αντιδήμαρχοι Δημήτρης Λειψάκης και Μανούσος Λιονάκης και ο γγ του δήμου Γαβριήλ Κουρής. 


Αναφερόμενος στο τουρνουά, ο δήμαρχος Χανίων, Μανώλης Σκουλάκης, τόνισε την "Εφ. Χανιώτικα Νεα" ότι «...για δεύτερη χρονιά στηρίζουμε αυτό το τουρνουά, όπως κάνουμε, γενικότερα, με όλες τις αθλητικές εκδηλώσεις και ιδιαίτερα αυτές που αφορούν τον μαζικό αθλητισμό. Ως Δήμος θεωρούμε ότι κάτι τέτοιο αποτελεί την καλύτερη διέξοδο για τη νεολαία μας και όχι μόνον, ειδικά στις δύσκολες τωρινές συνθήκες και οφείλουμε να συνεχίσουμε να συμβάλουμε θετικά στη διοργάνωση τέτοιου είδους εκδηλώσεων».

Η CHAMPION, η SPALDING και η AVIS, συμπαραστάτες στην προσπάθεια της ΕΟΚ για την ανάπτυξη του αθλήματος της καλαθοσφαίρισης, επιβραβεύουν τα παιδιά τόσο για τη συμμετοχή, όσο και για τις νίκες τους, στους διαγωνισμούς που διεξάγονται.
Πηγη εικόνων:  "Εφ. Χανιώτικα Νεα".
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.