Ανδρών ΕΚΑΣΚ | Ακλόνητος στην κορυφή ο Ηρόδοτος.


Η ομάδα του Μ.Δημητριάδη -όπως αναμενόταν- επικράτησε εύκολα εντός έδρας της Ακαδημίας Ρ. με 65-44 στην 12η αγωνιστική των Ανδρών της ΕΚΑΣΚ και παραμένει στην πρώτη θέση του ομίλου της με 23 βαθμούς, έχοντας «μαξιλαράκι» δυο βαθμών από τον 2ο, ενώ πήρε την ρεβάνς της μοναδικής ήττας  στο πρωτάθλημα στον α΄ γύρο στο Ρέθυμνο.


 Με τον «αέρα» των 16 πόντων του πρώτου δεκαλέπτου, οι γηπεδούχοι το μόνο που είχαν να κάνουν από εκεί και πέρα ήταν να τελειώσουν αυτό που άρχισαν, κάτι που πέτυχαν παρά τα μικρά σκαμπανεβάσματα στο σκορ, με  την τελική διαφορά να πηγαίνει στους +21π.

Η αγωνιστική άνοδος του Μαϊστρέλλη επιβεβαιώθηκε και σε αυτό το παιχνίδι, ενώ στα
Θετικά η επιστροφή του Αποστολίδη και η ελπιδοφόρα εμφάνιση του έφηβου Μητρόπαππα.

Χωρίς τον Κουλουριώτη , που παραμένει στο Ρέθυμνο λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, το σύνολο του Γ.Σταθόπουλου, χάνει μεγάλο μέρος της δύναμής του εκτός.

ΑΟΝΑ ΗΡΟΔΟΤΟΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΡΕΘΥΜΝΟΥ 65-44
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ:ΜΑΚΡΗΣ –ΜΑΚΡΟΓΙΑΝΝΗΣ.
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ:27-09 -35-23ΗΜΙΧΡΟΝΟ 53-32 – 65-44.

ΗΡΟΔΟΤΟΣ:(ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ  Μ.) Χαρατσής 2, Μαϊστρέλλης  11  (2),Σταθάκης ,Παπασταματάκης 6,Φασουλάκης  4,Τερζάκης  2,Μυλωνάκης   7 (1),Χωματάς 10,Παπαδάκης  7,Μαυρόπουλος  6,Αποστολίδης 5 ( 1),Μητρόπαππας  5.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ Ρ. (Σταθόπουλος Γ.): Καρπουζάκης3 1 τρ, Βαρούμας, Νύκταρης 3, Μαραυγάκης 12 2τρ, Γκούσαρης 6, Μπιρλιράκης 2, Κωσταντίνου 2, Παναγιωτάκης 3, Σταυρουλάκης 5, Χρυσουλάκης 8.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.