Ηρακλειο | Φέρνει κοινοτικό την Τρίτη.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες από το kritikobasket.gr, που προέρχονται από την Αθήνα, την Τρίτη το μεσημέρι (η  το βράδυ), θα βρίσκεται στην Κρήτη και στην "Δ.Μποφόρ", κοινοτικός παίκτης που θα εντάξει στο δυναμικό της η ομάδα του Β.Ράλλη.
Περισσότερες λεπτομέρειες, που αφορούν όνομα ηλικία, θέση κλπ, δεν μπόρεσε να ¨αλιεύσει", το kritikobasket.gr, (μέχρι την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές) παρά μόνο ότι "η μεταγραφή αυτή θα προκαλέσει αίσθηση".

Άλλωστε και ο γενικός αρχηγός των "μπλε", Νίκος Τούλης, με δηλώσεις του τόνισε πως στο Ηράκλειο υπάρχει ικανοποίηση από την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα στον αγώνα κύπελλο με τον Αρκαδικό, ενώ προανήγγειλε διπλή μεταγραφική ενίσχυση εντός των επόμενων ημερών.

"Σε εποχή προετοιμασίας (βρισκόμαστε στα 2/5 αυτών που θέλουμε να βάλουμε) και ένα μήνα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, κληθήκαμε σαν ομάδα της Α2 να δώσουμε έναν αγώνα κυπέλλου με τον Αρκαδικό στην Τρίπολη και νομίζω ότι οι παρευρισκόμενοι χάρηκαν για το επιθετικό παιχνίδι των δύο ομάδων που έληξε με 102-95 υπέρ των γηπεδούχων στην παράταση (90-90κ.α.), παρά τις ανέτοιμες άμυνες", ήταν οι πρώτες του κουβέντες και συνέχισε:

"Εμείς, η ανδρική ομάδα του "Ηράκλειο", παρά την ήττα, νιώθουμε ικανοποιημένοι για την προσπάθεια των αθλητών μας και ιδιαίτερα για τη συμμετοχή τεσσάρων 16χρονων αθλητών, και θέλουμε να ευχαριστήσουμε τη διοίκηση του Αρκαδικού για τη φιλοξενία και να συγχαρούμε τους τρεις διαιτητές του αγώνα".

Τέλος, δεν παρέλειψε να δώσει και… μεταγραφική είδηση τονίζοντας με νόημα: "Την εβδομάδα που έρχεται πιθανόν να έχουμε και την απόκτηση δύο νέων αθλητών που θα έλθουν στην πόλη μας".



Ο δεύτερος παίκτης που αναμένεται, σύμφωνα με πληροφορίες προέρχεται και αυτός από τον Κόροιβο Αμαλιάδας είναι ο Γκοντόπουλος (31 ετών,1,87, "3", δεύτερος σκόρερ πέρυσι στην Β Εθνική με 512 πόντους.

Όσον αφορά την υπόθεση Κούτρη, από το Ηράκλειο ξεκαθαρίζουν, πως δεν υπήρχε-υπάρχει θέμα.


Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.