OΦΗ | Αλλαγή μέρας και.... νεο κάλεσμα της ΠΑΕ για στήριξη.

Την Τετάρτη στις 17.00 θα γίνει στο ΒΑΚ το ματς ΟΦΗ – Περιστέρι για την δεύτερη φάση του κυπέλλου μπάσκετ.
Η Ε.Ο.Κ έκανε δεκτό το αίτημα της κρητικής ομάδας και έτσι το ματς με το Περιστέρι θα γίνει μία μέρα αργότερα  και αν προκριθεί θα παίξει στην επόμενη φάση με τον Αρη.

Τον κόσμο του ΟΦΗ καλεί να σταθεί στο πλευρό της ομάδας μπάσκετ η ΠΑΕ ΟΦΗ στο παιχνίδι της Τετάρτης για την 1η αγωνιστική της β' φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος με το Περιστέρι, μετά την πρόκριση που πέτυχαν οι "ασπρόμαυροι" με αντίπαλο το Παγκράτι.

Έτσι με ανακοίνωση του ο Σύλλογος Μετόχων της ΠΑΕ ΟΦΗ καλεί τον κόσμο να έχει ακόμη πιο έντονη παρουσία ενώ περιμένει... νίκη απόψε και από τη ποδοσφαιρική ομάδα:

"Η αρχή έγινε το Σάββατο με τη βοήθεια όλων μας… Έπεται ακόμα πιο δυνατή συνέχεια με αντίπαλο το Περιστέρι -Τετάρτη 19/09/2012 στις 17:00…Ακόμη πιο δυναμικά, ακόμη πιο πολλοί!!! Επίσης, ένα καλό διπλό στο ποδοσφαιρικό τμήμα απόψε… ευχόμαστε ένα χαρούμενο Ομιλίτικο διήμερο!!!".

Από το αεροδρόμιο στο γήπεδο και ανάποδα θα είναι αύριο η διαδρομή του Περιστερίου προκειμένου για τον πρώτο επίσημο αγώνα της κόντρα στον ΟΦΗ για το κύπελλο Ελλάδας, αφού όπως ανακοίνωσε η ομάδα θα ταξιδέψει αυθημερόν στην Κρήτη.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.