ΓΑΣ Μεσαράς | Σ.Καρκανάκης:"Στόχος η ανάπτυξη του μπάσκετ".

Δεύτερη χρόνια στο τιμόνι της Μεσαράς, ο Στέλιος Καρκανάκης έδωσε μεγάλη ώθηση στην περιοχή. Μετέδωσε το πάθος και την αγάπη του για το μπάσκετ, αφήνοντας το στίγμα του και κερδίζοντας την αναγνώριση των αντιπάλων.
Στην συνέντευξη που παραχώρησε στο "kritikobasket.gr", μίλησε για τους στόχους της ανδρικής ομάδας, για τις Ακαδημίες , τις μεταγραφές, αλλά και τον κόσμο  της ομάδας.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο kritikobasket:

Τις εντυπώσεις του από το πρόσφατο φιλικό με την Πεδιάδα ΑΟΧ:
"Ήταν το πρώτο φιλικό παιχνίδι, βρισκόμαστε ακόμα στην αρχή.Είναι δύσκολο να βγουν συμπεράσματα, τώρα, ήταν ένα καλό "ξεμούδιασμα" και για τις δυο ομάδες.


Η ομάδα των Μοιρών προσπαθεί να ανεβάσει τον πήχη, ώστε να διεκδικήσει την κάτι καλύτερο από πέρυσι και προχώρησε σε αξιόλογες κινήσεις στο μεταγραφικό παζάρι των Ανδρών της ΕΚΑΣΚ. 

"Πράγματι φέτος είμαστε ικανοποιημένοι από τον σχεδιασμό της ομάδας, αφού αποκτήσαμε τον Δαγαλάκη, που θα μας βοηθήσει τα μέγιστα. Είναι παίκτης Εθνικής κατηγορίας υπηρετεί εδώ κοντά την στρατιωτική θητεία και σύντομα θα είναι κοντά μας και θα αφοσιωθεί στις προπονήσεις και τις υποχρεώσεις της ομάδας.

Παράλληλα με της απόκτηση του Κατσαμπρακάκη, η ομάδα αποκτά φέτος δύναμη στην περιφέρεια και ιδιαίτερα στο πλέι μέικερ που είχαμε τόση ανάγκη.

Επίσης ενισχυθήκαμε κάτω από το καλάθι με την απόκτηση του Ν.Χαραλαμπάκη (θέση 5, ύψος 1.92, ετών 27), ενώ ο Ζαχαρίας Παντερής είναι πολύ δυνατός φέτος, σαν "νέα μεταγραφή.

Τέλος θα υπάρξουν  προωθήσεις παιδιών, από την Ακαδημία της Μεσαράς, Εφήβων και Παίδων, ώστε να αξιοποιηθούν τα τοπικά ταλέντα".

Ολοκληρώνοντας ο έμπειρος προπονητής, ανέφερε τους φετινούς στόχους της Μεσαράς:

"Αρχικός στόχος είναι πάμε καλύτερα από πέρυσι και νομίζω ότι είναι στις δυνατότητές μας.
Θέλουμε να παίξουμε καλύτερο μπάσκετ και να φέρουμε τον κόσμο ξανά στο γήπεδο, στο σημείο που μας άφησε πέρυσι, που έδειξε έμπρακτα το ενδιαφέρον του για την ομάδα μας.

Θέλουμε να αναπτύξουμε το μπάσκετ της περιοχής γενικότερα, να το γνωρίσει ο κόσμος να το αγαπήσει.
Αυτός είναι μεγάλος στόχος, μακροπρόθεσμα.να αναπτυχθεί το μπάσκετ στην Μεσαρά".

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.