Εργοτέλης | Σε ρυθμούς πρωταθλήματος.Σειρά φιλικών.

Με στόχο το μοντάρισμα της ομάδας και χωρίς προβλήματα, εξελίσσεται η προετοιμασία των "κιτρινόμαυρων"εν όψει της έναρξης του νέου πρωταθλήματος. 
Η ομάδα του Γ.Μακράκη, από το προηγούμενο Σάββατο στην Ιεράπετρα μέχρι χθες στην Αλικαρνασσό, έδωσε σερί φιλικών παιχνιδιών με τον κόουτς να δράττεται της ευκαιρίας και να δοκιμάζει διαρκώς πρόσωπα και σχήματα, τόσο στους άνδρες, όσο και στους έφηβους.

Την Τετάρτη στις 19.30 στο ΒΑΚ ο Εργοτέλης θα αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ (στους άνδρες και την επόμενη Δευτέρα στους Εφήβους).

Η συγκεκριμένη αναμέτρηση αναμένεται να βάλει για τα καλά τους "κιτρινόμαυρους" σε ρυθμούς… πρωταθλήματος, αφού αντιμετωπίζουν ομάδα ανώτερης κατηγορίας.

Την Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου, ο Εργοτέλης αντιμετώπισε στα Δύο Αοράκια την ομάδα των Μάνου και Σπύρου Καρλάφτη,το Δειλινό,που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚ. Επικράτησαν με 62-37.

Το Σάββατο στο  Λίντο οι έφηβοι αντιμετώπισαν την ανδρική ομάδα του ΓΑΣ Μεσαράς.Μόνο με το 24άρι σε λειτουργία και διαιτητή τον Γιάννη Βισκαδουράκη ο αγώνας έληξε υπέρ των γηπεδούχων με το σκορ,έστω και ανεπίσημα,να είναι 62-47.Ο προπονητής των "κιτρινόμαυρων" έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους έφηβους,οι οποίοι αντηπεξήλθαν με τον καλύτερο τρόπο απέναντι σε μια ανδρική ομάδα.

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, η ανδρική και εφηβική ομάδα του Εργοτέλη, αντιμετώπισαν τις ομάδες του  Ηροδότου.

Οι έφηβοι,δεν δυσκολεύτηκαν να νικήσουν 62-26, σε αγώνα 3 δεκαλέπτων αντί για 4,αφού ακολουθούσε το ματς των ανδρών.

Θετικό ήταν το αποτέλεσμα και για την ανδρική ομάδα,που παρά την απουσία των Κομψέλη και Γρύλλου επικράτησε του Ηροδότου 56-45.Το παιχνίδι χαρακτηρίστηκε ώς "σκληρό".

Τα δεκάλεπτα ήταν:
Ηρόδοτος-Εργοτέλης  4-20,17-28,31-39,45-56.
Πηγή:ergobasket.gr

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.