Σ.Κουφός | "Με προβλημάτισε η εικόνα της ομάδας μου".

Ο έμπειρος τεχνικός έκανε ένα μίνι απολογισμό από τα πεπραγμένα των Ρεθυμνιωτών στο 2ο τουρνουά «Πέτρος Οικονομάκης», κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου, ενόψει της συνέχειας.
«Αν κάνουμε ένα μίνι απολογισμό των τριών παιχνιδιών, όσοι ξέρετε εμένα και ξέρετε τον τρόπο που δουλεύουμε, η εικόνα μας αφήνει πάρα πολύ προβληματισμένους. Έχω την αίσθηση πως αυτή δεν είναι εικόνα ομάδας δικιάς μου και μιλάω με ασφάλεια, μετά από τα τρία παιχνίδια του τουρνουά.

Εάν δεν βάλουμε μυαλό θα έχουμε τεράστιο πρόβλημα στο πρωτάθλημα, εάν δεν καταφέρουμε να βρούμε χημεία σε αυτή την ομάδα και παιδιά που θα παίζουν για την ομάδα και την πόλη, όπως είχαμε όλα τα προηγούμενα χρόνια με μένα προπονητή, τότε θα έχουμε πρόβλημα. Αυτό το λέω μετά από νίκη, γιατί τα παιδιά δεν έχουν αντιληφθεί που βρίσκονται ή το πόσο δύσκολο είναι το φετινό πρωτάθλημα.

Εύχομαι ο Θεός να μας δίνει δύναμη για να τ’ αλλάξουμε αυτά τα πράγματα, γιατί έχουμε πάρα πολύ λίγο χρόνο πριν τις επίσημες υποχρεώσεις. Ο προβληματισμός για την εικόνα της ομάδας δεν έγκειται σε ένα ή δύο παίκτες, το να είναι τα παιδιά αποφασισμένα να δώσουν τον εαυτό τους και την ψυχή τους για την ομάδα είναι κάτι που δεν διδάσκεται. Εννοείται πως πρέπει να τα δίνουν όλα.

Παρόλα αυτά στο ματς με τον Απόλλωνα ήμασταν ασθενικοί αλλά γενικά όλο το απόφθεγμα των τριών ημερών λέει πως ούτε σα χημεία δεν έχουμε αυτό που θέλω εγώ για να μπορέσουμε να πορευθούμε στο πρωτάθλημα», τόνισε αρχικά για να προαναγγείλει ουσιαστικά την αποχώρηση του Κάρτερ.

«Θα πρέπει να σκεφτούμε πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να αλλάξουμε έναν παίκτη,( σ.σ. το kritikobasket.gr, έχει αναφέρει ότι δεν έπεισε και αποχωρει ο Αντόνιο Κάρτερ), για να αλλάξει η ψυχολογία μας. Αυτή τη στιγμή είμαστε προβληματισμένοι για την εικόνα και των 13ών παικτών, όσον αφορά την ενέργεια που θέλουμε να δίνουμε στα παιχνίδια».
cretesports.gr
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.