2ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ Πέτρος Οικονομάκης | ΡΕΘΥΜΝΟ AEGEAN : Ευχαριστήρια ανακοίνωση

Ολοκληρώθηκε (23.09.12) με απόλυτη επιτυχία το 2o τουρνουά μπάσκετ «Πέτρος Οικονομάκης» που διοργάνωσε το Ρέθυμνο Aegeanστην πόλη μας. Ενα πολύ δυνατό από αγωνιστικής πλευράς τουρνουά, όπου όλες οι ομάδες που συμμετείχαν πρόσφεραν πλούσιο θέαμα, σε πολύ υψηλό επίπεδο ανταγωνισμού, το οποίο οι φίλαθλοι που βρέθηκαν αυτό το τριήμερο στο ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ απόλαυσαν και χειροκρότησαν.
Συγκινητική προσφορά των διαιτητών του “Πέτρος Οικονομάκης”
Συγκίνησαν οι διαιτητές των αγώνων του τουρνουά “Πέτρος Οικονομάκης”, όταν με μια συμβολική χειρονομία, παρουσία του Δημάρχου Ρεθύμνου, του Προέδρου του ΕΣΑΚΕ, αλλά και εκπροσώπων όλων των ομάδων που συμμετείχαν στο τουρνουά, ο κ. Σχινάς, παρέδωσε εκ μέρους των διαιτητών στον Διευθ. Σύμβουλο της ΚΑΕ Γιώργο Μαμαλάκη, φάκελο που περιείχε ενα ποσό για τον φιλανθρωπικό σκοπό του τουρνουά και φυσικά καταχειροκροτήθηκε!

Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Aegean 
ευχαριστεί θερμά τις ομάδες του Παναθηναϊκού, του Πανιωνίου και του Απόλλωνα Πάτρας για την συμμετοχή τους και τους εύχεται καλή πορεία στις επερχόμενες αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε, τον Μητροπολίτη Ρεθύμνης & Αυλοποτάμου κκ Ευγένιο για την παρουσία του και τις ευχές του και τον Δήμαρχο Ρεθύμνου κ Γιώργη Μαρινάκη,

τον πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ κ. Γίωργο Χαλβατζάκη και τον Γεν. Διευθυντή κ. Νίκο Κονδύλη,

τους κ.κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλο πρόεδρο της ΚΑΕ Παναθηναικός, Ηλία Λιανό πρόεδρο της ΚΑΕ Πανιώνιος και Γιάννη Μολφέτα αντιπρόεδρο της ΚΑΕ Απόλλωνα Πάτρας που μας τίμησαν με την παρουσία τους,

τους διαιτητές των αγώνων κ.κ. Σχοινά, Αναστόπουλο, Ψαριανό, Σώμο, Αφεντουλίδη και Πηλοϊδη για την συγκινητική προσφορά τους με ένα σημαντικό ποσό στο φιλανθρωπικό σκοπό του τουρνουά.

Τους Χορηγούς του τουρνουά AVINOILAEGEAN airlinesGERAKARI Αγκάλη Homes-Alexander Hotel,

τα ξενοδοχεία THEARTEMIS PALACE, JO-AN, FORTEZZA, το εστιατόριο Ερωφίλη και το ΚΤΕΛ Χανίων- Ρεθύμνου,

την Ελληνική Αστυνομία, τον αστυνομικό διευθυντή κ Μουρτζανό και τους αστυνόμους κκ Μοσχονά και Λαγουδάκη για την άριστη συνεργασία

το Πυροσβεστικό Σώμα και το Σώμα Εθελοντών διασωστών Ρεθύμνου,

το studio ENTASIS του Κώστα Ρακιντζή για την μουσική κάλυψη της εκδήλωσης και τα κορίτσια τουZumpa Παλμός για την όμορφη παρουσία τους

και τέλος όλους τους φίλους μας και τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ και υποστήριξαν δυναμικά την προσπάθεια μας χειροκροτώντας μεγάλους αθλητές και σπουδαίες ομάδες.

Σας ευχαριστούμε και ευχόμαστε να έχουμε μια καλή αγωνιστική χρονιά!

2ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ Πέτρος Οικονομάκης | Στιγμιότυπα : Ρέθυμνο-Παναθηναϊκός 68-78 [2η Ημέρα]
Yt video : rethemnos.gr-grbasket.gr
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.