Α.Σιζόπουλος | Περιμέναμε καλύτερη πορεία.

Για όλους και για όλα μίλησε στον Αthletic Radio 104,2 o Aνδρέας Σιζόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε στην μη επίτευξη του στόχου της ανόδου, τους τραυματισμούς που επηρέασαν την ομάδα και πολλά ακόμα. ...


Ο Κύπριος γκαρντ λίγες μέρες μετά την επανάκληση του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του μίλησε στην εκπομπή “Αθλητικό Μεσημέρι” και τον Μανόλη Θέμελη, και δεν παρέλειψε να αναφερθεί σε όλες τις καταστάσεις που έχει συναντήσει την φετινή περίοδο στον ΟΦΗ και πολλά ακόμα…

Αναλυτικά όσα είπε ο Ανδρέας Σιζόπουλος μιλώντας στον Athletic Radio 104,2

Για την παρουσία του στον ΟΦΗ…

Νομίζω πως η παρουσία μου στον ΟΦΗ είναι λίγο πολύ αναμενόμενη.  Περίμενα να κάνω μια χρονιά αντάξια της προηγούμενης .  Θεωρώ πως επί τω πλείστων τα κατάφερα και πως η κλήση μου μετά από ένα χρόνο στην Εθνική δείχνει κάτι τέτοιο.

Για το γεγονός πως δεν φοβάται να πάρει την μπάλα όταν αυτή “καίει”…

Έτσι έχω μάθει όλα αυτά τα χρόνια και αυτό θα συνεχίσω να κάνω.

Για το γεγονός πως η ομάδα έχει χάσει πολλά παιχνίδια στον πόντο

Δυστυχώς πολλά παιχνίδια κρίνονται στον πόντο και χάσαμε το περισσότερα. Αν κάτσεις να δεις τα στατιστικά, μπορείς να δεις πως η Ελευσίνα αναβαίνει γιατί κέρδισε τέτοια παιχνίδια. Εμείς αμα δεις τα στατιστικά μπορεί να χάνουμε την άνοδο από αυτά τα παιχνίδια.

Για το τι έλειψε από την ομάδα την φετινή περίοδο ώστε να κυνηγήσει το κάτι παραπάνω…

Έχουμε πολλούς παράγοντες που έχουν επηρεάσει. Είναι η ψυχολογία, ίσως είναι και το γεγονός ότι στην αρχή χάσαμε δύο-τρία παιχνίδια στον πόντο. Επηρεάζει όλα αυτό. Είχαμε τραυματισμούς,  έχουμε και τα διοικητικά προβλήματα, είναι πολλοί παράγοντες.

Για το αν η χρονιά που κλείνει έχει θετικό πρόσημο…

Όπως ξεκίνησε η χρονιά δεν περιμέναμε κάτι τέτοιο. Μια τέτοια πορεία δηλαδή. Όπως έγιναν τα πράγματα την 9-10 αγωνιστική άλλαξαν τα πλάνα, είχαμε κάποια προβλήματα που παρουσιάστηκα, είχαμε του τραυματισμούς και πραγματικά δεν θυμάμει αν υπάρχει ένα παιχνίδι που να έχουμε παίξει όλοι. Βρεθήκαμε μακριά από τον στόχο μας και στην συνέχεια όπως βλέπετε, επειδή το φετινό πρωτάθλημα είναι λίγο περίεργο κοιτάξαμε να μην κινδυνέψουμε και 4 αγωνιστικές πριν το τέλος εξασφαλίσαμε και μαθηματικά τον επόμενο στόχο. Ο στόχος είναι να κάνουμε το 2 στα 2 στα παιχνίδια που απομένουν πλέον.

Για την απουσία του κόσμου την φετινη σεζόν…

Δεν περίμενα τόσο απελπιστική εικόνα και δεν νομίζω ότι έχει να κάνει με την πορεία. Και πέρσι που η ομάδα πήρε το πρωτάθλημα και ανέβηκε κατηγορία απ’όσο γνωρίζω από τα παιδιά που ήταν και πέρσι στην ομάδα ήταν περίπου η ίδια εικόνα Είχα πληροφόρηση ότι υπήρχε μια κόντρα του κόσμου με τον προπονητή . Ο Βαγγέλης όμως την 8η αγωνιστική έφυγε,σ τα υπόλοιπα παιχνίδια, δεν είδα να έρχεται κανείς. Πίστευα και σεβόμουνα το γεγονός πως μπορεί να υπάρχει κάποια κόντρα με τον προπονητή, όμως μετά την φυγή του προπονητή δεν αποδείχθηκε κάτι τέτοιο καθώς όλη τη χρονιά ο κόσμος ήταν απών.

Για το αν ο Κρις Χουγκάζ κέρδισε το “στοίχημα”  με την άμυνα….

Δεν ξέρω αν κέρδισε το στοίχημα με την άμυνα. Έχουμε δουλέψει πολύ καλά και με τον Βαγγέλη Βλάχο και με τους Κρις Χουγκάζ. Νομίζω με οποιονδήποτε προπονητή θα πηγαίναμε καλά, γιατί ήμασταν παίκτες που παίρναμε ρόλους στις προηγούμενες ομάδας μας. Είχαμε όμως πολλές ατυχίες και

Γα το πρωτάθλημα της Α2…

Εμείς που είμαστε μέσα και τα βλέπουμε, μας μένει η πικρία των οικονομικών προβλημάτων. Νομίζω πως το φετινό πρωτάθλημα θα μπορούσε να είναι από τα καλύτερα πρωταθλήματα των τελευταίων χρόνων .Οι ομάδες που δεν έχουν οικονομικά προβλήματα είναι μετρημένες στα δάκτυλα τους ενός χεριού . Σίγουρα ένας αθλητής επηρεάζεται όταν υπάρχει μεγάλο οικονομικό πρόβλημα. Δυστυχώς αυτά που είπαμε στην αρχή της σεζόν δεν έχουν γίνει. Όσον αφορά τον εαυτό μου, έγω δεν ήρθα στον ΟΦΗ για να γίνω πλούσιος, ήρθα για να παίξω μπάσκετ και να μπορώ να ζήσω. Όμως υπάρχει πρόβλημα βιωσιμότητας και κάτι πρέπει να γίνει.

Για την κλήση του στην Εθνική και τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ…

Σίγουρα με χαροποιεί η κλήση μου. Είναι μια δύσκολη αποστολή που έχουμε. Το να παίζεις στην Εθνική και να παίζεις με την Κροατία  και άλλες καλές ομάδες είναι πρόκληση . Από τον όμιλο μας οι 2 πρώτοι πάνε κατευθείαν στο ευρωμπάσκετ. Θα δούμε, έχουμε καλό και θα διεκδικήσουμε τις ελπίδες που μας αναλογούν…

Για το γεγονός πως το μπάσκετ στην Κύπρο δεν έχει κάποια επιτυχία, όπως το ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια…

Μακάρι να κάνουμε μια επιτυχία και να πάμε στο Ευρωμπάσκετ. Θα είναι κάτι μεγάλο. Δεν είναι ένας σύλλογος, όπως έγινε στο ποδόσφαιρο, αλλά μία ολόκληρη η ψώρα.

Για την κατασταση που υπάρχει στην ομάδα…

Δεν νομίζω πως τον κόσμο θα ενδιαφέρει το προσωπικό πρόβλημα, τον προβληματίζει η κατάσταση στην ομάδα. Είναι λίγο άρρωστο το σκηνικό και αυτό το λέω για να το ακούσει ο κόσμος. Μιλάω για το γενικό πρόβλημα στον ΟΦΗ. Όσοι ασχολούνται με την ομάδα πρέπει να ασχοληθούμε λίγο πιο ενεργά. Και ο ποδοσφαιρικός ΟΦΗ κα ο μπασκετικός θα μπορούσαν να είναι πολύ καλύτερα.  Η ομάδα ποδοσφαίρου θα μπορούσε να έχει μια πρωταγωνιστική πορεία στην superleague και αυτή του μπάσκετ να έπαιζε στην Α1.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.