Αλλαγή ώρας. Αρκαδικός-ΟΦΗ στις 14:00. Αλλαγή ώραςτο Ηράκλειο-Αίολος;

Τρεις ώρες νωρίτερα από την προγραμματισμένη (στις 14:00) θα διεξαχθεί ο αγώνας μεταξύ του Αρκαδικού και του ΟΦΗ, έπειτα από συνεννόηση των δύο ομάδων.Αλλαγή ώρας  ( για συγκοινωνιακούς λόγους στις 14.30 αντί 17.00)  έγινε  στην (κυριακάτικη) αναμέτρηση του Ηρακλείου με τον Αίολο Τρικάλων...


Η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

«Έπειτα από συμφωνία των δύο Σωματείων ο αγώνας ΣΕΦΑ Αρκαδικός – ΟΦΗ για την 29η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών της 12/5/2012 αντί της 17.00 θα διεξαχθεί στις 14.00».

Στις προπονήσεις επανήλθαν οι παίκτες του ΟΦΗ καθώς έληξε η οκταήμερη άδεια που τους είχε δοθεί μετά το ματς με την Κηφισιά.

Η ομάδα του Κρις Χουγκάζ έχει μπροστά της το δύσκολο παιχνίδι στην Τρίπολη με τον Αρκαδικό, το οποίο πάντως δεν έχει βαθμολογική σημασία.Ο Σταύρος Τουντζιαράκης θα δοκιμάσει αύριο να μπει σε φουλ ρυθμούς και αν τα καταφέρει, θα τεθεί στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

Στο μεταξύ, ο Ανδρέας Σιζόπουλος κλήθηκε στην Εθνική ομάδα της Κύπρου από τον ομοσπονδιακό προπονητή Αντώνη Κωνσταντινίδη.


Το Σάββατο το Ηράκλειο-Αίολος;
Αλλαγή ώρας  έγινε   στην (κυριακάτικη) αναμέτρηση του Ηρακλείου με τον Αίολο Τρικάλων. Οι Τρικαλινοί έχουν ζητήσει από την κρητική ομάδα είτε να μεταφέρουν τον αγώνα το Σάββατο, είτε να διεξαχθεί νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής, κάτι που έγινε   αποδεκτό από το Ηράκλειο το δεύτερο.

Από εκεί και πέρα, σε χαλαρούς ρυθμούς επιστρέφει στις προπονήσεις το Ηράκλειο, το οποίο παίζει πλέον για να διατηρήσει τα κεκτημένα, δηλαδή την 5η θέση. Η κρητική ομάδα χρειάζεται μία νίκη παραπάνω από τον Κόροιβο προκειμένου να παραμείνει 5η στη βαθμολογία και το έργο του Βασίλη Ράλλη να διατηρήσει συγκεντρωμένους τους παίκτες του μόνο εύκολο δεν είναι αυτή την εποχή…

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.