Φιέστα τίτλου για τον Φιλαθλητικό.

Οι τίτλοι του τέλους μιας άκρως επιτυχημένης χρονιάς έπεσαν το Σάββατο το απόγευμα για το Φιλαθλητικό. Στις 5 το απόγευμα στο Κλειστό Νέας Αλικαρνασσού πραγματοποιήθηκε παιχνίδι φιλικού χαρακτήρα με τον Εργοτέλη (75-59 οι "κιτρινόμαυροι", το οποίο έχει αποκτήσει τη μορφή φιέστας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΚ, που σήμανε την άνοδο στη Γ’ Εθνική. Η περίοδος ήταν σίγουρα εκπληκτική για το Φιλαθλητικό, ο οποίος πλέον αλλάζει επίπεδο και πολύ σύντομα αναμένεται να ξεκινήσει ο σχεδιασμός ενόψει της ερχόμενης σεζόν.... 

Εορταστικό χαρακτήρα είχε το φιλικό ανάμεσα στον Εργοτέλη και τον Φιλαθλητικό που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (05/05/2012) στο κλειστό της Ν. Αλικαρνασσού «Μ. Μερκούρη» και βρήκε νικητές τους «κιτρινόμαυρους» με 75-59. Το αποτέλεσμα, ωστόσο, λίγη σημασία είχε αφού ουσιαστικός στόχος του φιλικού ήταν η βράβευση του Φιλαθλητικού για την κατάκτηση του τίτλου στο τοπικό πρωτάθλημα του μπάσκετ. 
Μάλιστα η απονομή έγινε στο ημίχρονο του παιχνιδιού καθώς έπρεπε να αποχωρήσει ο προπονητής της ομάδας Μανόλης Δημητριάδης λόγω κάποιων προσωπικών υποχρεώσεων.
Το κύπελλο του πρωταθλητή απένειμε ο πρόεδρος της ΕΚΑΣΚ κ. Μιχάλης Δασκαλάκης στον ιδρυτή και αρχηγό του Φιλαθλητικού Νίκο Δοξαστάκη, ο οποίος μοίρασε και τα μετάλλια στους συμπαίκτες του.
Εκτός από τον Φιλαθλητικό, όμως μπορεί να πει κανείς ότι γιόρτασε και ο Εργοτέλης καθώς ο Γιώργος Μακράκης χρησιμοποίησε κατά κύριο λόγο τους έφηβους της ομάδας, οι οποίοι κατέκτησαν την 4η θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα. 
Διαιτητές: Βαλούρδος, Μπανασάκης.
Τα δεκάλεπτα: 20-13, 31-28 (ημίχ.), 58-42, 75-59.
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Γ. Μακράκης): Σκάνδαλος Χ. 11 (1), Σκάνδαλος Γ. 3, Σπανός, Χαριτάκης, Χαλκιαδάκης 17 (1), Κοκολάκης 8 (2), Γρύλλος 5 (1), Χριστοδούλου 2, Παπαδογιαννάκης, Παναγιωτάκης 2, Φλιάτης 7 (1), Γρύλλης Σπ., Καραπιδάκης 4, Κομψέλης 3, Κρουσταλάκης 13.
ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ (Μ. Δημητριάδης): Φασουλάκης 18, Δοξαστάκης, Καφούσης 5, Χαραλαμπάκης 5 (1), Μυλωνάκης 12, Παπασταματάκης 3 (1), Χισκάκης 5 (1), Κουμιανάκης 3 (1), Σιαφαρίκας 2, Νησωτάκης 6, Μπελεφάντης. 
neakriti.gr
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.