ΟΦΗ | Το μεγάλο στοίχημα με τον Κρις Χουγκάζ !!!

Ο βασιλιάς πέθανε, ζήτω ο νέος βασιλιάς !!!! Στο άκουσμα της είδησης της απομάκρυνσης του Β.Βλάχου , το μεσημέρι της Κυριακής  ( όταν μας  πήραν τηλέφωνο  και βρισκόμασταν στο ΒΑΚ σε αγώνα εφήβων), πάθαμε σοκ !!!.....

Εκείνη την ώρα σε γνωστή ταβέρνα Β.Βλάχος και διοίκηση έκριναν ότι ήρθε η ώρα αλλά και  οι συνθήκες  που οδήγησαν τις δύο πλευρές στη λύση της συνεργασίας τους.
Κι όμως ο Β.Βλάχος (κατά την ταπεινή άποψη),  θεωρείται (μαζί τους Παύλου,Κουφό), από τους καλύτερους προπονητές που πάτησαν στο νησί !!!
 Άφησε την προσωπική σφραγίδα, δημιουργώντας δυο ομάδες (πέρυσι και φέτος), άκρως αθλητικές, παίζοντας θεαματικό μπάσκετ, που ολοκλήρωσαν με σχετική ευκολία (πράγμα πολύ δύσκολο απ όσο ακούγεται), τους στόχους της ομάδας.
Kι όλα αυτά κατά γενική ομολογία και από τις δηλώσεις των παικτών, χωρίς (σε σχέση με τις άλλες χρονιές),  τη στήριξη του κόσμου.
Από την άλλη η πρόσληψη του νέου προπονητή, προκάλεσε ανάλογο σοκ, με την απομάκρυνση Βλάχου.Στο άκουσμα του ονόματος χθες το μεσημέρι, μπασκετικός δημοσιογράφος των Αθηνών, έμεινε έκπληκτος, στο άκουσμα του ονόματος του Κρίς Χουγκάζ !!!. Μου τόνισε πως η διοίκηση κάνει πολύ σωστό βήμα, παίρνοντας την πιο σωστή απόφαση, την πιο σωστή στιγμή.
Για τους ειδικούς ο Κρίς Χουγκάζ, είναι ο εργάτης προπονητής ασχολείται με τις ώρες και  είναι "σεσημασμένος" με την παθολογική του αγάπη προς το μπάσκετ, ενώ είναι αρεστός με τους παίκτες του και οι ομάδες του βγάζουν αποφασιστικότητα, ενέργεια και πάθος.
Η διοίκηση επέλεξε προπονητή με "πιστοποιητικό ποιότητας", τουλάχιστον στο βιογραφικό και μένει πλέον στην πράξη να δούμε τα αποτελέσματα. 
Βέβαια όπως τόνισε ο ίδιος στην επίσημη ιστοσελίδα (πατήστε εδώ )  της ομάδας, "πρέπει όλοι  να δώσουν το καλύτερό για την ομάδα".

Υ.Γ. Μπορεί ο Βαγγέλης να κάνει "μια βόλτα στην πόλη" , αλλά σίγουρα θα γυρίσει εκεί που ανήκει.....









Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.