Παρελθόν ο Β.Βλάχος απο τον ΟΦΗ !!! Μέχρι αύριο ο νέος τεχνικός.

Το τέλος της συνεργασίας του με τον Β.Βλάχο ανακοίνωσε ΟΦΗ. Το κλίμα για τον έμπειρο τεχνικό ήταν βαρύ μετά την ήττα και από την ΑΕΚ, και χρειαζόταν ένα "ηλεκτροσοκ", για να βγεί η ομάδα απο περιπέτειες.Ο νέος προπονητής είναι...


Με μια λιτή ανακοίνωση το τμήμα μπάσκετ του ΟΦΗ αναφέρει:
Το τμήμα μπάσκετ του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, ανακοινώνει την λήξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Βαγγέλη Βλάχο.
Η διοίκηση του τμήματος μπάσκετ οφείλει να ευχαριστήσει ιδιαιτέρως τον κ.Βλάχο, για την πολύτιμη προσφορά του στο σύλλογο, στους 23 μήνες που βρισκόταν  στην ομάδα.
Τον προπονητή, που συνέδεσε το όνομά του με την άνοδο της ομάδας μας στην Α2 πέρυσι  και την πρώτη θέσηστο πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής.
΄Ηρθε όμως το πλήρωμα του χρόνου, να ολοκληρωθεί η συνεργασία μας και η διοίκηση αλλά και όλοι οι άνθρωποι της ομάδας μας ,τον ευχαριστούν  ιδιαιτέρως για την πολύτιμη προσφορά του στο σύλλογο και του εύχoνται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της διαδρομής του.


Τα στοιχεία του νέου τεχνικού...

Σύμφωνα με πληροφορίες βρέθηκε ο τεχνικός που θα αντικαταστήσει τον Β.Βλάχο.Το όνομα του προπονητή αυτού θα προκαλέσει σοκ, όσο προκάλεσε και η απομάκρυνση του Β.Βλάχου.
Είναι 43 χρονών, παντρεμένος κι αυτός με (πρώην) διεθνή αθλήτρια μπάσκετ του Παναθηναϊκού.
Έχει αγωνιστεί 15 χρόνια στην Α1, ενώ είχε (πάντα ως παίκτης) και διεθνή καριέρα.Έχει αγωνιστεί και σε ομάδα της Κρήτης (δεν  σας αποκαλύπτουμε το όνομά της, γιατί θα τον βρείτε), ενώ  σαν προπονητής, βρίσκεται μόνο σε ομάδες Α1 !!!Τα πρώτα χρόνια ως βοηθός,.
Το χαρακτηριστικό του προπονητή που συμφώνησε με τον ΟΦΗ, είναι πολύ εργατικός και αρεστός με όλους τους παίκτες, σε όποια ομάδα κι αν πήγε, ενώ οι ομάδες του καταθέτουν μέσα στο γήπεδο, πάθος, αγωνιστικότητα και "καρδιά", όπως συνηθίζει να λέει ο ίδιος...

Αύριο περισσότερα...
Ευχαριστήριο σε φιλάθλους, συγχαρητήρια σε διαιτησία...

Το τμήμα μπάσκετ του Ερασιτέχνη  ΟΦΗ, αισθάνεται την ανάγκη   να απευθύνει ένα τεράστιο ευχαριστώ στον κόσμο της ομάδας μας,  για την απίστευτη παρουσία του στο χθεσινό αγώνα με την ΑΕΚ.
Μπορεί  να τους στεναχωρήσαμε με το αποτέλεσμα, αλλά  είμαστε σίγουροι πως στη συνέχεια του πρωταθλήματος, ο υπέροχος  κόσμος του ΟΦΗ, θα αγκαλιάσει ακόμη περισσότερο την προσπάθεια μας. Σας ευχαριστούμε από καρδιάς.
Παράλληλα οφείλουμε να αποδώσουμε συγχαρητήρια στους διαιτητές του αγώνα (Παφίλη,Λαζαρίδη, Μήτσιου)  για την άψογη διαιτησία τους, που  παρά την ένταση, τη δραματική εξέλιξη του παιχνιδιού ,αξίζουν συγχαρητηρίων.
Η ομάδα μας, όπως  διαμαρτύρεται για διαιτησίες που θεωρούμε ότι η ομάδα μας έχει αδικηθεί, έτσι και στις άριστες διαιτησίες οφείλει να συγχαίρει, παρ΄ολο που  χάσαμε με τον τρόπο που χάσαμε.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητό kritikobasket,μπορεί να ήσουν από τους πρώτους που ήξερες το όνομα του πιθανού νέου προπονητή του ΟΦΗ,αλλά σε πρόλαβαν άλλα sites.

Ανώνυμος είπε...

είμαι σίγουρος ότι ο kritikosbasket ήξερε τον αντικαταστάτη ....πριν ακόμα φύγει ο Βλάχος.
Αλλά είναι προσεκτικός στα γραφόμενά του και πολύ καλά κάνει.

Ανώνυμος είπε...

ρε αυτοσ εχει ριξει πολλεσ ομαδεσ στην καριερα του