ΕΚΑΣΚ | Μέχρι τέλος του μήνα οι καταστάσεις.

Με ανακοίνωσή της η ¨ Ένωση τονίζει ότι στους παίδες και κορασίδες, ισχύουν μέχρι 30/11/2011, οι καταστάσεις, σύμφωνα με τη Γεν. Προκήρυξη της ΕΚΑΣΚ.Νέο μέλος στην διοίκηση του Χάνδακα...Χάνδακας :
Η διοίκηση της ομάδας ανακοινώνει, ότι νέο μέλος στο διοικητικό συμβούλιο της ομάδας θα είναι από σήμερα ο κ.Μιχάλης Ανδρεαδάκης, ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα αντιπροέδρου της ομάδας.

Η ανακοίνωση της ΕΚΑΣΚ :

Προς: Τα σωματεία – Μέλη της ΕΚΑΣΚ.            Σας εφιστούμε την προσοχή ότι, οι θεωρημένες από την ΕΚΑΣΚ καταστάσεις των σωματείων, για τους παίδες και κορασίδες, με τις οποίες αγωνίζονται οι αθλητές- τριες αντί δελτίων στα αντίστοιχα πρωταθλήματα περιόδου 2011-12, ισχύουν μέχρι την 30/11/2011, σύμφωνα με τη Γεν. Προκήρυξη της ΕΚΑΣΚ.
            Μετά την παρέλευση της παραπάνω ημερομηνίας, η συμμετοχή των αθλητών-τριων  στα παραπάνω πρωταθλήματα θα επιτρέπεται μόνο με δελτία και με την απαραίτητη ιατρική θεώρηση.


Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.