Έκτακτη σύσκεψη με τα σωματεία στην ΕΚΑΣΚ την Κυριακή.

Η Ένωση καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κρήτης καλεί τα σωματεία της την ερχόμενη Κυριακή στις 11π.μ. σε έκτακτη σύσκεψη, στην οποία θα συζητηθεί το μέλλον των φετινών πρωταθλημάτων...
Η Ε.ΚΑ.Σ.Κ., καλεί τα σωματεία που έχουν δηλώσει συμμετοχή με οποιοδήποτε αγωνιστικό τους τμήμα, στα Πρωταθλήματα Κρήτης 2011-12, στην έκτακτη και επείγουσα σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 16/10/11 και ώρα 11.00π.μ. στα γραφεία της Ένωσης.
Θέμα, η τροποποίηση των οικονομικών όρων (με ότι αυτό συνεπάγεται ως προς τον τρόπο διεξαγωγής των πρωταθλημάτων) των προκηρύξεων , και η ενημέρωση των συλλόγων για τα νέα οικονομικά δεδομένα.
Η παρουσία όλων κρίνεται απαραίτητη , αφού οι νέες συνθήκες επιβάλλουν την λήψη αποφάσεων από όλους μας για τις δυνατότητες που μας έχουν απομείνει ώστε να διεξαχθούν τα πρωταθλήματα της περιόδου 2011-12.
  Για το σκοπό αυτό οι υπεύθυνοι των σωματείων καλούνται να κομίσουν προτάσεις που θα οδηγήσουν σε μία κοινή συνισταμένη αποφάσεων την ίδια μέρα. 
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.