Το Ηράκλειο ευχαριστεί τους φίλους της ομάδας.

Με ανακοίνωσή του ο Όμιλος ευχαριστεί τους φιλάθλους της ομάδας, για την υπομονή και την στήριξη που έδειξαν στον αγώνα με με τον Διαγόρα Ρόδου....
Το τμήμα Καλαθοσφαίρισης του Ομίλου μας,
Θέλει να ευχαριστήσει  όλους τους φίλους της ομάδας , για  την παρουσία τους , την 5ωρη  υπομονή τους  και  την στήριξη προς την ομάδα  μας ,  στον νικηφόρο  εντός έδρας αγώνα της περασμένης Κυριακής με τον Διαγόρα Ρόδου
                             

                            Από την Επιτροπή Καλαθοσφαίρισης

Ξενάκης: «Να τερματίσουμε στην πρώτη 4αδα»
 Ο Ανδρέας Ξενάκης  μίλησε στο athleticradio.gr για  το παιχνίδιμε τον Διαγόρα, αλλά και για το επερχόμενο ματς με το Στρατώνι, ενώ παράλληλα τόνισε πως οι νίκες αυτές δεν σημαίνουν τίποτα, αφού έχουν θέσει ως στόχο την πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος.

Για τα ματς με τον Διαγόρα Ρόδου:
«‘Hταν ένα ματς που όλοι μας τραβήξαμε μεγάλη ταλαιπωρία λόγω της καθυστερημένης του έναρξης. Τελικά όλα πήγαν καλά και κερδίσαμε. Ο Διαγόρας είναι καλύτερος από πέρυσι. Εμείς κοιτάμε τώρα το ματς με το Στρατώνι όπου και εκεί πάμε για την νίκη αν και αναμένεται να έχουμε ταλαιπωρία με το ταξίδι».

Για το τι κρατάει από το προχθεσινό ματς:
«Aπο το χθεσινό ματς κρατάμε την καλή λειτουργία της ομάδας στην άμυνα. Ελπίζω να ευχαριστήθηκε το μπάσκετ που παίξαμε ο κόσμος της ομάδας μας. Ήταν δύσκολο για μας να κάνουμε κάτι καλύτερο σε ένα ματς που κράτησε σχεδόν… πέντε ώρες. Ημασταν σε όλο το ματς καλύτεροι και ελέγχαμε από την αρχή το παιχνίδι».

 Για το ότι το Ηράκλειο έχει δύο νίκες σε ισάριθμα ματς:
«Η ομάδα έχει κάνει το 2 στα 2 αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι ακόμα. Είναι πολύ νωρίς. Εμείς έχουμε βάλει στόχο να τερματίσουμε στην πρώτη 4αδα – 5αδα και τώρα τίποτα δεν σημαίνει το 2 στα 2. Στόχος μας πάντως παραμένει να κερδίζουμε. Πάμε για το 3 στα 3 με το Στρατώνι».

Για το ερχόμενο ματς με το Στρατώνι:
«Πρόκειται για μία πολύ καλή ομάδα. Έχει μία δύσκολη έδρα και θέλει προσοχή. Η ομάδα αυτή έχει ομοιογένεια και χάνει δύσκολα στην έδρα της. Πέρυσι με τον ΟΦΗ είχαμε δυσκολευτεί πολύ».

Για την παρουσία του στην ομάδα του Ηράκλειο:
«Aπό τον ΟΦΗ ήρθα φέτος στο Ηράκλειο. Έχω έρθει σε γνώριμα για μένα λημέρια. Με τα περισσότερα παιδιά και τον κόουτς γνωριζόμασταν καλά. Αμέσως προσαρμόστηκα. Τους ξέρω και με ξέρουν. Είμαι ευχαριστημένος από την συνεργασία που έχουμε με την ομάδα και όλους».
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.