Φιλική νίκη της Ακαδημίας Ρ. επι του Ανδρογέα.



Συνεχίζοντας την σειρά φιλικών, η Ακαδημία Ρεθύμνου νίκησε στις Μελέσσες, τον  Ανδρογέα, χωρίς όμως να κρατειθεί ακριβές σκορ....

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για την  Ακαδημία Ρεθύμνου  που νίκησε μια ακόμα ομάδα του ομίλου της σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στο Ηράκλειο στο κλ.Μελεσσών.
Ακριβές σκορ δεν κρατήθηκε αλλά  Νίκος Τσαγκαράκης, είδε τους πάικτες του νααποδίδουν καλύτερα στο παρκε, και να βγάινουν καλύτερα οι αυτοματισμοί, δείγμα οτι η ομάδα μοντάρεται σιγά-σιγά.
Οι Ρεθυμνιώτες θα πάιξουν  ένα ακόμη φιλικό (πιθανότατα το τελευταίο) το Σαββατοκύριακου με τον Κύδωνα στα Χανιά. Ο Ν.Τσαγκαράκης θα στερηθεί των υπηρεσιών   των φοιτητών της ομάδας λόγω του «εορταστικού τετραημέρου» ενω υπάρχουν και τραυματισμοί τριών  παικτών.
Απο την άλλη ο Γ.Πετεινός, είχε την ευκαιρία να πάρουν χρόνο συμμετοχής ολοι οι πάικτες του, ενω θα προσπαθήσει, να δουλέψει περισσότερο στην αμυντική λειτουργία της ομάδας του μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος.
**Την Δευτέρα το βράδυ έπαιξαν σε φιλικό Σητειακός και Ιεράπετρα στην Σητεία στις 20:00.Το παιχνίδι ήταν να γίνει το Σάββατο το μεσημέρι.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.