Γ.Κόκκινος | "Αυτές οι δυνατότητές μας".


Σε εντελώς αντίθετη πορεία με τις υπόλοιπες ομάδες του Ηρακλείου, βρίσκεται ο Ηρόδοτος μετά   την δεύτερη συνεχόμενη ήττα με βαρύ σκορ. Φιλικό με τον Χάνδακα αύριο στις οκτώ το βράδυ...

Το καλοκαίρι οι διοικούντες μάζεψαν ότι καλύτερο υπήρχε στο τοπικό Κρήτης αλλά, για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι οι παίκτες του Ηροδότου  δεν μπόρεσαν ποτέ να διεκδικήσουν την νίκη με αξιώσεις.Υπάρχει όμως η δικαιολογία ότι έπαιξαν με ομάδες που θεωρούνται από τις καλύτερες της κατηγορίας, αλλά ο Γ.Κόκκινος στις δηλώσεις του, ρεαλιστής, δεν κρύφτηκε πίσω από το δάκτυλό του:.
  «Κάναμε πολύ λίγα από αυτά που θέλαμε. Έχουμε μια ομάδα με συγκεκριμένες δυνατότητες και πρέπει να σκύψουμε το κεφάλι για να βελτιωθούμε ειδικά στην άμυνα. Τα εντός έδρας παιχνίδια είναι αυτά που θα κρίνουν την επίτευξη του στόχου μας».
Για την προετοιμασία της ομάδας με  (ένα από τα φαβορί της ανόδου)  Πόλις Καλλιθέας στην Αθήνα ο Ηρόδοτος θα παίξει φιλικό αύριο στις 20:00 στην Αλικαρνασσό με την ομάδα (τοπικό) του Χάνδακα.Σκοπός του τεχνικού των "κυανόλευκων" είναι να μπαίνουν  οι παίκτες του σε  αγωνιστικό ρυθμό, που θα αποφέρει την βελτίωση της εικόνας στην ομάδα της Αλικαρνασσού.
 ****Από την άλλη πλευρά ο Δ.Κασαπίδης μπαίνει στην τελική ευθεία για το πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚ και το φιλικό με τον Ηρόδοτο φαντάζει ιδανικό τεστ, για τους παίκτες του.
Αμφίβολος για το αυριανό παιχνίδι από τον Χάνδακα είναι ο Κώστας Μουδάτσος, που αποχώρησε από την χθεσινή προπόνηση με πόνους στην μέση.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.