Το Σάββατο στις 3μμ το ΟΦΗ-Ερμής Λαγκαδά.Δηλώσεις Βλάχου-Τουτζιαράκη.

Δύο ώρες νωρίτερα , στις 3μμ θα αρχίσει το  Σάββατο η αναμέτρησης του ΟΦΗ με τον Ερμή Λαγκαδά στο ΒΑΚ για συγκοινωνιακούς λόγους, μετά από συμφωνία  των δύο Σωματείων.Δείτε βίντεο από το επόμενο αντίπαλο του ΟΦΗ, ενώ διαβάστε τι δήλωσαν Β.Βλάχος και Σ.Τουτζιαράκης...
Δύο ώρες νωρίτερα θα διεξαχθεί το παιχνίδι ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον Ερμή Λαγκαδά όπως ανακοίνωσε η ελληνική Ομοσπονδία.

Η ανακοίνωση: 
«Για συγκοινωνιακούς λόγους και μετά από συμφωνία των δύο Σωματείων, ο αγώνας ΟΦΗ – ΜΑΣ Ερμής Λαγκαδά για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α2 Εθνικής κατηγορίας Ανδρών της 05/11/2011, αντί ώρα 17:00 θα διεξαχθεί ώρα 15:00″.

Οι παίκτες του ΟΦΗ επέστρεψαν στο παρκέ αφού ξεκίνησε η  προετοιμασία για τον αγώνα με τον Ερμή Λαγκαδά.Οι  Θεσσαλονικείς είναι ισόβαθμοι με του "ασπρόμαυρους", ενώ το Σάββατο κέρδισαν την ΑΕΝK.
Σταρ της ομάδας είναι ο  32χρονος γκαρντ Σάββας Ηλιάδης , που βρίσκεται στην δεύτερη θέση της λίστας των σκόρερ έχοντας πετύχει 104 πόντους σε τέσσερα παιχνίδια, δηλαδή έχει μ.ο. 26 πόντους .
Ενα δείγμα του τι έκανε ο  πρώην παίκτης του Άρη και του Ηρακλή μας το παρουσιάζει το video του grbasket.gr, μαζί με στιγμιότυπα από τα πεπραγμένα του Σάββα Νικητάκη, αλλά και δηλώσεις του Θεόδωρου Ονάσογλου για τον αγώνα.


Βλάχος: «Καλύτερη άμυνα»

Η επιβλητική εμφάνιση του ΟΦΗ δεν άφησε πολλά περιθώρια στο Παγκράτι. Οι κρητικοί άρχισαν να ρολάρουν, ενώ η εξαιρετική παρουσία των ψηλών ήταν το κλειδί της νίκης. 
O Βαγγέλης Βλάχος μίλησε για την αναμέτρηση του περασμένου Σαββάτου αλλά και για το επόμενο παιχνίδι με τον Ερμή Λαγκαδά.

«Ξέραμε ότι το Παγκράτι έχει πολλούς παίκτες στο 3-4 εκεί που εμείς δεν έχουμε. Στα γκάρντ έχουν συγκεκριμένους παίκτες. Πιέσαμε τα γκάρντ τους, κρατήσαμε τον Μακρή στο μηδέν και λειτουργήσαμε καλά. Αποτύχαμε στον Μπρέισι που μας έβαλε πολλά καλάθια. Στα υπόλοιπα κομμάτια και επιθετικά που βάλαμε τη μπάλα στο καλάθι, τα καταφέραμε. Κερδίσαμε εύκολα και δίκαια», ανέφερε ο τεχνικών των κρητικών  σχολιάζοντας στη συνέχεια το επόμενο ματς με τον Ερμή Λαγκαδά:

«Βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι εντός έδρας  με τον Λαγκαδά, που είναι μια ομάδα που παλεύει. Πρέπει να παίξουμε καλά για να κερδίσουμε. Με τους ψηλούς μας έχουμε την δυνατότητα  να κάνουμε πράγματα. Χρειαζόμαστε βελτίωση στην ομαδική άμυνα. Γενικά πρέπει να παίξουμε καλύτερη άμυνα, αν θέλουμε να πρωταγωνιστήσουμε. Η άμυνα θα είναι κλειδί για τους στόχους μας».

Όσον αφορά μια ενδεχόμενη μεταγραφική κίνηση ο Βαγγέλης Βλάχος τόνισε πως προς το παρόν «Θα κάνουμε υπομονή».

Τουντζιαράκης: "Όσο ψηλότερα"

Ο ΟΦΗ επικράτησε του Παγκρατίου στην Κρήτη με 95-71 στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2. Ο Σταύρος Τουντζιαράκης ήταν ο κορυφαίος για την ομάδα της Κρήτης καθώς σε 33λεπτά συμμετοχής πέτυχε 25 πόντους και μάζεψε δέκα ριμπάουντ. Ο 24χρονος σέντερ ήταν αυτός που οδήγησε την ομάδα του στην νίκη για την οποία μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ, www.psak.gr.

Σταύρο, πετύχατε μια σημαντική νίκη με 95-71  στην έδρα σας κόντρα στο Παγκράτι. Πόσο πιστεύεις ότι θα σας βοηθήσει σαν ομάδα για την συνέχεια; 
«Η αλήθεια είναι πως μετά από την τελευταία  ήττα εντός έδρας από το Πέραμα θέλαμε να επιστρέψουμε και πάλι στα θετικά αποτελέσματα. Είναι πολύ σημαντικό από εδώ και στο εξής να διατηρήσουμε το αήττητο στην Κρήτη. Επίσης είναι σίγουρο πως η νίκη μας κόντρα στο Παγκράτι είναι σημαντική τόσο για την ψυχολογία μας όσο και για την βαθμολογία». 

Με 25 πόντους ήσουν ο πρώτος σκόρερ για την ομάδα σου. Τι σκεφτόσουν κατά την διάρκεια του αγώνα, και έχοντας αυτή την εξαιρετική απόδοση;
«Πρώτα απ’ όλα με βοήθησαν όλοι οι συμπαίκτες μου για να έχω αυτή την απόδοση. Περίμενα κάποιο παιχνίδι να μου πάει καλά όμως πάντα πάνω απ’ όλα είναι η ομάδα και η σημαντική νίκη που πετύχαμε όλοι μαζί. Το μόνο που σκεφτόμουν είναι να κερδίσει η ομάδα και να μην χάσω το ρυθμό μου». 

Ποιοι είναι οι φετινοί στόχοι του ΟΦΗ; 
«Πρέπει να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Εμείς αυτό θα κάνουμε και όπου μας βγάλει, όσο ψηλότερα καταφέρουμε να φτάσουμε. Το πρωτάθλημα της Α2 είναι δύσκολο και κανένας αγώνας δεν είναι εύκολος. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή και στην συνέχεια». 

Οι δικοί σου στόχοι;
«Αυτό που προσπαθώ να πετύχω είναι να είμαι όσο το δυνατόν καλύτερος προκειμένου να βοηθάω την ομάδα να κερδίζει. Οι στόχοι μου άλλωστε είναι ίδιοι με αυτούς της ομάδας και δεν αλλάζουν. Όσο ψηλότερα βρίσκεται η ομάδα στην βαθμολογία τόσο καλύτερα νιώθω και εγώ και οι συμπαίκτες μου». 

Με την μέχρι τώρα παρουσία σου στον ΟΦΗ είσαι ικανοποιημένος; 
«Είναι πολύ σημαντικό ότι υπάρχουν άνθρωποι που είναι κοντά στην ομάδα. Ο πρόεδρος, ο προπονητής και γενικότερα στον ΟΦΗ χαίρεσαι να παίζεις μπάσκετ. Άρα είμαι ικανοποιημένος». 

Θα ήθελες να κάνεις μια ευχή για την συνέχεια; 
«Ελπίζω να είμαστε υγιείς και να κερδίζουμε τα παιχνίδια. Επίσης θέλω να έχουμε τον κόσμο κοντά μας γιατί μόνο έτσι μπορούμε να πάμε ψηλά». 


Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.